Close button

10 різдвяних фільмів, які ще не набридли

10 різдвяних фільмів, які ще не набридли

Ми всі любимо "Один вдома" і "Гринча", але якщо ви раптом захотіли урізноманітнити список фільмів на різдвяні свята, ми зібрали для вас найкращі кінострічки, повідомляє Сегодня.

1. "Чудо на 34-й вулиці" (1994)

У рімейку класичного фільму 1947, шестирічна Сьюзен Уокер скептично ставиться до Санта Клаусу. Можливо, все завдяки її мамі Дорі, яка вже давно розвіяла міф про існування цього чарівника. Тому, складаючи список бажаних подарунків, Сьюзен навіть не сподівається, що Санта їх виконає. Але зустріч з Сантою в нью-йоркському універмазі повністю перевертає життя дівчинки - виявляється, що найнятий дідусь справжнісінький Санта Клаус і може виконати будь-яке бажання.

2. "Ельф" (2003)

Колись давно хлопчик з притулку на ім'я Бадді Хоббс заліз в мішок Санта Клауса і в підсумку його ельфи прихистили хлопчика. Тепер, уже будучи великим (Бадді дійсно став переростком), 30-річний герой вирішує повернутися в світ людей і розшукати свого справжнього батька. Бадді вірить, що в Різдво може статися чудо і тому впевнений, що знайде свою сім'ю

3. "Людина, яка винайшла Різдво" (2017)

Біографічний фільм розповідає про молодість Чарльза Дікенса в період, коли він зазнавав фінансових труднощів. Випустивши "Олівера Твіста", а слідом за ним ще пару книг, яких спіткала невдача, Чарльз Дікенс вирішив написати нову книгу і видати її до Різдва. В результаті вийшла зворушлива розповідь про наше улюблене свято.

4. "Нова різдвяна казка" (1988)

За сюжетом, багатого і зарозумілого телемагната Френка Кросу (його грає Білл Мюррей) вирішують перевиховати в різдвяну ніч надприродні сили. До нього є три примари, які символізують минуле, сьогодення і майбутнє. В їх компанії Френку належить вирватися зі звичного життя і подивитися на неї з боку. Чи зможе магія свята розтопити черстве серце багатія?

5. "Чотири Різдва" (2008)

Різдвяна комедія з Вінсом Воном і Риз Уізерспун в головних ролях розповідає про пару, яка змушена відвідати чотири сім'ї родичів на Різдво. Тільки ось наші герої - Бред і Кейт - противники шлюбу і всіх цих сімейних традицій. Здається, їм належить переглянути своє ставлення до цього ...

6. "Нехай йде сніг" (2019)

У центрі сюжету романтичної комедії ланцюжок подій, які запускає дівчина, яка вирішує вибратися із застряглого в снігу експреса. Погодня негода застає всіх героїв комедії зненацька і тепер їм доведеться поборотися за бажане свято.

7. "Фред Клаус, брат Санти" (2007)

У Санти був рідний брат? Можливо, ми про це не знали, бо він був повною протилежністю веселому чарівникові. Фред Клаус ріс в тіні свого розхваленого брата і тому ненавидить його всією душею. Але тепер, коли Ніколас опинився в біді, Фреду потрібно летіти на Північний полюс. Виявилося, що один з місцевих експертів по ефективності закриває фабрику з виробництва іграшок. Це може привести до того, що Різдво зникне назавжди. Тільки Фред може врятувати свято.

8. "Подарунок на Різдво" (1996)

Що може бути краще старого, доброго фільму в дусі 90-х з Арнольдом Шварценеггером у головній ролі? Сюжет фільму розповідає про Говарда Ленгстона, який вічно не встигає на сімейні свята і заходи. Тільки в цей раз - особливий привід - Говард пообіцяв спокутувати свою провину за запізнення перед сином і купити йому іграшку-мрії - Турбомена. І тепер Говарду будь-що-будь потрібно роздобути Турбомена, а знайти його виявляється не так легко - всі екземпляри в найближчих магазинах вже розкуплені ...

9. "Маленькі жінки" (2019)

Фільм Грети Гервіг з прекрасним акторським складом стане відмінним вибором на новорічні свята. У центрі сюжету - чотири сестри, кожна з яких проходить через етапи дорослішання і становлення. Незважаючи на труднощі, дівчатка зберігають доброту в серці і віру в себе. У фільмі не йдеться саме про Різдво, але зимові свята в родині Марч стають по-справжньому особливими.

10. "Обережно, заручник!" (1994)

Детективна кінокомедія про подружжя Керолайн і Ллойд, які були занурені в сварки один з одним в переддень Різдва, і було взято в заручники злодієм на ім'я Гас. Але поступово до подружжя почали приходити гості, яких Гасу довелося теж взяти в заручники. Але навіть в цій курйозній ситуації Ллойд і Керолайн продовжували сперечатися і Гас вирішив, що краще їх помирити.

Дарина Алексєєва

Новини

Популярні теми форуму

analytics