Close button

Дизайн кросовера Geely перестав бути секретом

Дизайн кросовера Geely перестав бути секретом

Китайці розкрили дизайн однією з найбільш очікуваних новинок Geely цього року - великого кросовера KX11, який стане флагманом марки. Він не тільки має спільні риси з автомобілями шведського виробника, але і побудований на платформі спільної розробки Geely і Volvo, повідомляє Autoua.net.

Geely KX11 побудований на платформі CMA (Compact Modular Architecture), яка раніше лягла в основу купеобразного кросовера Geely Xingyue (він же Tugella в експортному варіанті) і седана Geely Preface. Вона ж використана в більшості моделей бренду Lynk & Co (спільний проект Geely і Volvo) і компактний кросовер Volvo XC40.

Раніше Geely показала нову модель у вигляді предсерийного прототипу в камуфляжі, що не дозволяє оцінити головні риси дизайну автомобіля. Однак читачі китайського порталу Autohome зуміли відшукати зображення KX11 у віртуальній приборке кросовера. Як виявилося, дизайн екстер'єру оформлений у стриманій стилістиці, а передня частина нагадує одночасно кросовери Volvo і седан Preface.

9decf296c5e7095a06bc88bb7f22e6ba.jpg

Очікується, що Geely KX11 буде доступний з трирядним салоном. Зі шпигунських знімків видно, що у кросовера віртуальна приладова панель і два дисплея медіасистеми, захованих під одним склом. У новинки класичний не фіксується селектор автоматичної коробки передач, розташований на масивної перегородки між передніми кріслами.

2507a3bd55d089fac635086633a4f475.jpgПрототип Geely KX11

Офіційної інформації про технічну частину поки немає, але за чутками базовим буде бензиновий 2.0-літровий турбомотор Volvo Drive-E, який на седані Preface розвиває 190 к.с. і 300 Н · м. Швидше за все, силовий агрегат буде поєднуватися з 8-ступінчастим "автоматом" Aisin або 7-ступінчастим "роботом" з подвійним зчепленням.

Прем'єра серійного кросовера Geely KX11 очікується в квітні на автосалоні в Шанхаї.

Новини

Популярні теми форуму

analytics