Close button

Microsoft закриває гру Minecraft Earth

Microsoft закриває гру Minecraft Earth

Корпорація Microsoft закриває свою мобільну гру Minecraft Earth через тривалу пандемії. Проект буде зупинений 30 червня, повідомляє ITC.ua.

Ця амбітна гра була націлена на те, щоб скласти конкуренцію Pokémon Go і покрити світ віртуальними блоками. Передбачалося, що гравці зможуть зустрічатися і грати разом.

«Minecraft Earth була розроблена для вільного пересування і спільної гри - двох речей, які стали майже неможливими в нинішній глобальній ситуації», - заявляє команда Minecraft. «В результаті ми прийняли важке рішення перерозподілити наші ресурси в інші області, які представляють цінність для спільноти Minecraft, і припинити підтримку Minecraft Earth в червні 2021 року».

Гравці більше не зможуть завантажувати або грати в Minecraft Earth після 30 червня, а 1 липня Microsoft видалить дані гравців.

Microsoft представила Minecraft Earth в травні 2019 року. Ідея полягала в тому, щоб відтворити досвід гри в Minecraft в реальному світі за допомогою доповненої реальності і дозволити гравцям будувати віртуальні будинки. Гра була орієнтована на соціальну взаємодію з іншими людьми. Перед випуском гри Apple навіть запросила Microsoft на свою конференцію розробників WWDC, щоб продемонструвати новий проект.

Новини

Популярні теми форуму

analytics