Close button

Гороскоп на 7 січня 2021: Тельців очікує сприятливий день

Гороскоп на 7 січня 2021: Тельців очікує сприятливий день

Сьогодні приділіть час планування і цілям, якщо ви не зробили цього раніше. День гарний для духовних практик, повідомляє Slovofraza.

Овен

Сьогодні настає сприятливий день для спілкування, змін в особистому та суспільному житті. Ви знайдете підтримку і розуміння у людей, яких до цього не вважали своїми союзниками. Не виключено, що робота зажадає від вас більшої зосередженості, ніж зазвичай, проте позитивні результати з лишком окуплять докладені зусилля. Схильність до оригінальності, екстравагантності у вчинках, нестандартний підхід до будь-якої справи допоможуть створити яскравий, що запам'ятовується свято в особистому житті.

Телець

Сприятливий час для здійснення задумів. Не виключений позитивний поворот подій, проте слід уникати різких, категоричних висловлювань на адресу товаришів по службі або розмови в підвищених тонах з начальством - вам доведеться відступити, бо позиції противника виявляться сильнішими. Не давайте пристрастям захопити вас в непотрібний конфлікт.

Близнюки

Сприятливий день для початку нової справи. Сьогодні у чоловіків-близнюків з'явиться можливість блиснути талантами, проявити всі свої здібності. Однак ті, хто обмірковує новий діловий проект, повинні заручитися підтримкою партнерів або схваленням впливових покровителів. Беручи рішення, будьте обережні. У другій половині дня імовірна зустріч зі старими друзями. Постарайтеся не згадувати про колишні сварки, взаємне нерозуміння, сварки.

рак

Сприятливий день, який обіцяє підтримку вищих сил, покровителів, партнерів. Зростуть життєвий потенціал, везіння, діловитість. Без особливих зусиль ви зможете здійснити безліч вигідних ділових операцій або домогтися розташування цікавить вас людини.

Лев

Гармонійний день. День відкриє перед вами широкі можливості для активного відпочинку, творчості та самовираження. Вас будуть відрізняти врівноваженість, вміння дотримуватися традицій і загальноприйнятим нормам. Сміливо беріться за будь-яку справу, так як скрізь ви зможете досягти успіху і добитися успіхів. Прекрасний день для любові і романтичних пригод. В результаті ви відчуєте оновлення почуттів, аж до закоханості.

Діва

Вдалий у всіх відносинах день. Зірки обіцяють сприятливу ситуацію для фінансового зльоту. Чи не випускайте ініціативу зі своїх рук, не відмовляйтеся від допомоги - рада і підтримка довірених людей буде дуже доречним. Сьогодні можна підвести риску під старими планами, справами чи контактами. Вірогідні подія або новина, які благотворно вплинуть на ваші справи.

ваги

Природжена цікавість, прагнення до нового і незвіданого, жага змін можуть штовхнути вас на якесь ризиковане підприємство або в явну авантюру. Прагнення випробовувати долю або грати зі смертю може привести до фінансових втрат або різкого погіршення самопочуття. Перешкоди на шляху або непорядну поведінку партнера можуть привести вас в шалену лють, а відсутність розуміння з боку близьких - довести напруга до межі. Єдиний порятунок - у вашій отходчивости і уміння прощати образи.

Скорпіон

Гороскоп на сьогодні не рекомендує сьогодні починати нові справи або пускатися в явні авантюри. Постарайтеся завершити всі розпочаті проекти. Ймовірно, гордість і оптимізм жінок-Скорпіонів дозволять їм подолати кризу в особистих відносинах або з честю вийти із самої заплутаної ситуації. Не виключена романтична зустріч з людиною, яка може стати вашим супутником на багато місяців, а може бути, і роки. Чоловікам-Скорпіонам протипоказані поспіх, легковажність і легковажність в обіцянках. Це може стати приводом до сварок з близькими людьми. Ймовірно, ваша супутниця недостатньо розуміє ваше справжнє ставлення до неї.

Стрілець

Хороший день для планування нових справ. Існує ймовірність помітного поліпшення вашого фінансового становища, проте не слід ризикувати: ваша довірливість і деяка наївність можуть зіграти з вами злий жарт. Стрільців першої декади космічні впливу підштовхнуть до оновлення і пошуку нових сфер діяльності, а у Стрільців другої і третьої декади надлишок енергії викличе агресивність або незадоволеність досягнутими результатами.

Козеріг

Сприятливий день для нового знайомства, подружніх відносин, веселощів, розкріпачення. Не упускайте можливості домогтися успіху в особистому житті. Сприятливий день для вирішення любовних або сімейних проблем. Впевненість в своїх силах і оптимізм допоможуть вам завоювати прихильність партнера.

Водолій

Вдале розташування зірок обіцяє успіх в комерційних операціях. Життєвий потенціал і особиста чарівність знаходяться на високому рівні, що забезпечить реалізацію всіх ідей, задумів і починань. Стратегічне мислення, вміння бачити за дрібними деталями головне принесуть високі результати.

риби

День віщує вам зустрічі та цікаві знайомства. У Риб творчих професій з'явиться можливість висловити свій внутрішній світ; загостриться здатність до глибокого сприйняття духовних цінностей. Сприятливий день для відпочинку, духовного преображення, подолання сумнівів. Добре провести день поза домом, займаючись сім'єю, дітьми. Небажано вживання алкогольних напоїв, м'ясної їжі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics