Close button

Приватна клініка Mediland підтвердили таємну вакцинацію від Covid-19

Приватна клініка Mediland підтвердили таємну вакцинацію від Covid-19

Працівники ЗМІ знайшли підтвердження підпільної вакцинації від коронавірусу на базі приватної клініки Mediland в Києві, повідомляє Страна.

Журналістка видання відвідала клініку "Mediland" під виглядом клієнта. І з'ясувала, що медзаклад дійсно надає послугу вакцинації від коронавируса.

Про це повідомила одна зі співробітниць клініки "Mediland". За її словами, вакцинацією займається окрема фірма, яка орендує в клініці приміщення.

"Дійсно, у нас роблять вакцину від коронавірусу. Але цим займаються інші лікарі, які сюди приходять саме для вакцинації. Це не просто лікарі, це ціла фірма, яка займається вакцинами. У нас вони орендують приміщення", - розповіли в "Mediland".

На виражені журналісткою побоювання щодо якості вакцини співробітниця запевнила, що скарг від клієнтів, які скористалися цією послугою, не надходило. А вакцинованих було вже "дуже багато".

Журналіст Юлія Корзун під виглядом клієнта поговорила з лікарем київської клініки Mediland, яка підтвердила, що їх клієнтам роблять вакцинацію від коронавируса

"Дійсно, у нас роблять вакцинацію від коронавируса. Але цим займаються інші доктора, які сюди приходять саме для вакцинації. Це не просто лікарі, це ціла фірма, яка займається вакцинами. У нас вони орендують приміщення", - сказали нам в клініці.

"Дуже багато людей вже на вакцинації і з ними все нормально. Все пішли живі, здорові і в гарному настрої. Нічого поганого не чула. Інакше вже б про це знали всі. Ви можете не турбуватися. Тут все нормально. У плані побічних явищ ніхто нічого не виявив. Це 100% ", - заявила співробітниця клініки.

При цьому, за словами видання, коли у адміністраторів клініки безпосередньо по телефону питаєш, чи можна вакцинуватися від коронавіруса, там кажуть, що їм про це нічого не відомо.

Новини

Популярні теми форуму

analytics