Close button

Ткаченко вважає інформацію про підпільну вакцинацію маніпуляцією Росії

Ткаченко вважає інформацію про підпільну вакцинацію маніпуляцією Росії

Міністр інформаційної політики Олександр Ткаченко не виключає, що інформація деяких ЗМІ про підпільну вакцинацію від COVID-19 є фейком і проявом інформаційної війни Росії проти України, повідомляє Укринформ.

Про це він написав у Телеграма, повідомляє Укрінформ.

"Якщо дивитися між рядків, можна побачити чергову маніпуляцію північного" сусіда ". Навіть дивно, що прямо не згадується про Sputnik V, який, очевидно, вже починають використовувати в інформаційній війні Росії проти України", - зазначив Ткаченко.

За його словами, за часів інформаційних воєн будь-який пост або стаття можуть бути фейком, які в першу чергу варто перевіряти. І розходяться ці фейки не гірше вірусу, зазначив міністр. Саме тому, сказав він, в Міністерстві культури і інформаційної політики розробляють стратегію протидії дезінформації.

"Але якщо інформація про контрабанду і незаконнне позачергове щеплення підтвердиться - всім зрозуміло, що щастя цим вакцинованих ні в політичній, ні в звичайному житті не буде", - зазначив Ткаченко.

Він додав, що збирається вакцинуватися тільки тоді, коли вакцину можна буде купити легально, за власні кошти і тільки після того, як її вже отримає група ризику - лікарі і працівники сфер, що забезпечують життєдіяльність країни.

"Вірю, що перевірена вакцина вже буде доступна найближчим часом", - резюмував міністр.

Новини

Популярні теми форуму

analytics