Close button

Зеленський задекларував роялті від "Кварталу 95"

Зеленський задекларував роялті від "Кварталу 95"

За день до Нового року, 30 грудня, президент України Володимир Зеленський задекларував роялті від компаній "Квартал 95" і "кіностолицею" на загальну суму в 4,589 млн грн, повідомляє UBR.

Інформація була опублікована 4 січня в деклараціях президента про істотну зміну в майновий стан в Єдиному держреєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Від "Кварталу 95" Зеленський задекларував два платежу роялті (винагороду за використання авторських прав) в 3,306 млн грн і 1.048 Репутація млн грн. Товариство з обмеженою відповідальністю "кіностолицею" перерахувало президенту роялті на суму в 235 тис. Грн.

На сервісі моніторингу реєстраційних даних Opendatabot зазначено, що співзасновниками "кіностолицею" є Борис Нахманович Шефір та Андрій Володимирович Яковлєв. Основний вид діяльності фірми - виробництво кіно- і відеофільмів, а також телевізійних програм.

Нагадаємо, 24 грудня Зеленський підписав закон №1074 про встановлення кримінальної відповідальності з обмеженням свободи на термін до двох років за подачу недостовірних даних в деклараціях чиновниками. В кінці жовтня кримінальну відповідальність за дане порушення скасував Конституційний суд.

Новини

Популярні теми форуму

analytics