Close button

Неочевидні ознаки серцевого нападу

Неочевидні ознаки серцевого нападу

Найчастіше на серцевий напад вказує біль або тиск в грудях. Однак, як пише Express, можуть спостерігатися і інші несподівані провісники інфаркту міокарда, повідомляє РИА Новости.

За словами професора Адама Тейлора з Ланкастерського університету, стурбованість повинен викликати наліт на зубах, який схожий на липку плівку. Справа в тому, що в ньому активно розвиваються "погані" бактерії, які можуть потрапити в кровотік, викликати запалення судин і стати причиною серцевого нападу.

Також повинен насторожити кислий присмак у роті. Не менш небезпечна біль в щелепі, яку багато описують як сильний зубний біль. Тейлор підкреслив, що це теж може бути симптомом серцевого нападу.

Раніше стало відомо, що люди з різницею показників артеріального тиску на лівій і правій руках частіше схильні до інсульту і серцевих нападів.

Серцевий напад - важкий патологічний стан, обумовлений гостро винекненим недоліком кровопостачання серцевого м'яза (закупорка тромбом і / або спазм, як правило, в області атеросклеротичної бляшки артерії, яка живить серце) з розвитком ішемії і некрозу (відмирання) ділянки цього м'яза.

Новини

Популярні теми форуму

analytics