Close button

"Епіцентр" не закрився під час локдауну

"Епіцентр" не закрився під час локдауну

В Україні відсьогодні стартував третій локдаун, попри введені обмеження, гіпермаркет "Епіцентр" продовжує свою роботу, пропонуючи придбати товари прямо на вулиці, повідомляє Страна.

Інший же будівельний гіпермаркет "Леруа Мерлен" дотримується заборони й закрився зовсім.

Перевірку дотримання посилених карантинних обмежень провів кореспондент "Країни".

Зокрема, ми почали з магазину мережі торгових центрів "Епіцентр", який відзначився своєю роботою під час першого - найсуворішого локдауну, введеного навесні.

"Епіцентр" в селищі Петропавлівська Борщагівка, що на вулиці Кришталева 6, працює, однак з обмеженнями. Біля входу встановили дві каси, через які можна замовити товар онлайн, але консультант попереджає, що замовлений вами товар можуть доставити тільки додому. Безпосередньо на місці, в самому "Епіцентрі", можна купити тільки товари першої необхідності, які не потрапляють під обмеження.

входу встановили дві каси, через які можна замовити товар онлайн

Раніше в цьому ж магазині під час карантину вихідного дня, замовлений товар на касі видавали через 15-20 хвилин прямо в магазині, але цього разу "Епіцентр" відмовився від подібної схеми.

А от мережа будівельних гіпермаркетів "Леруа Мерлен" взагалі закрита. Замовити товар можна тільки через інтернет. Раніше в "Леруа Мерлен" як і в "Епіцентрі" можна було замовити товар на касі, який видавав консультант через 15-20 хвилин, але цього разу вони також відмовилися від подібної схеми. Біля входу встановили попереджувальну табличку, що вся мережа не буде працювати з 8 по 24 січня, а потрібний товар можна замовити онлайн з доставленням.

Мережа будівельних гіпермаркетів

Нагадаємо, що 8 січня, в країні почався всеукраїнський локдаун.

Владислав Бовтрук

Новини

Популярні теми форуму

analytics