Close button

Двейн Джонсон подарував автомобіль чоловікові, який колись його прихистив

Двейн Джонсон подарував автомобіль чоловікові, який колись його прихистив

Голлівудський актор Двейн Джонсон подарував Ford F-130 чоловікові на ім'я Бруно. За визнанням самого високооплачуваного актора за версією Forbes, він би не добився того, що у нього є, без Бруно, повідомляє НВ.

У 15 років Джонсону довелося переїхати з Гаваїв в Нешвіл, де його повинен був чекати батько. Як виявилося, ніхто його там не чекав, а тому майбутній актор був в новому для себе місті без житла, грошей і знайомих.

Хлопця прихистив чоловік на ім'я Бруно - він працював менеджером з реслінгу та жив у трейлері. Також він допоміг Двейну Джонсону влаштуватися на роботу і побудувати кар'єру в реслінгу - точніше, зробити в ній перші кроки.

Особливо Джонсон зазначив вчинок Бруно, коли хлопець захотів собі машину - і чоловік витратив останні 40 доларів, щоб купити того старий автомобіль. Звичайно ж, він був дуже старим і розвалювався на ходу, але все одно йому було дуже приємно.

Тому він вирішив зробити подарунок у відповідь для Бруно - і подарував йому Ford F-130. Чоловік спочатку навіть не повірив, що це відбувається з ним, а після розплакався: "Ніколи в житті ніхто не робив для мене такого", - сказав він.

"Я люблю тебе, брат. Твоя доброта і твоє серце допомогли поміняти мій життєвий шлях. І, коли ти захочеш піти на пенсію, просто повідом про це мені - я завжди буду поруч. Насолоджуйся своїми поїздками!", - написав Скала в Інстаграмі.

Кирило Чеботарьов

Новини

Популярні теми форуму

analytics