Close button

"Слуга" Камельчук, лякає смертю від вакцини

"Слуга" Камельчук, лякає смертю від вакцини

Народний депутат президентської фракції "Слуга народу" Юрій Камельчук, який назвав COVID-19 вигадкою, висловився щодо вакцинування, заявивши, що це нібито смертельно небезпечно, повідомляє Деловая столица.

Таку заяву Камельчук зробив на своїй сторінці в Facebook, інформує "ДС".

"Вакцинація, на жаль, уже приносить смерті. Препарати містять давно відомі шкідливі інгрідієнти. Політики демонструють нам псевдо вакцинацію з шприцами без голок чи уколами через футболку. Сценаристи просування псевдо панацеї просто фантастичні маркетологи. Спочатку заходять через лідерів думок. Тільки як перевірити, що саме було введено людині на відео? Ніяк. Просто повірити. Телевізор ж не обманює!", - написав Камельчук.

Також "слуга народу" вважає, що карантин введений в багатьох країнах — це "частина тесту, як буде реагувати суспільство на те, що йому навʼязують".

"А примусова вакцинація — це спосіб створення додаткових штучних кордонів і привід підкорити нескорених. Цікаво, це згортання світової демократії і кінець права на вільне пересування?" , - додав нардеп.

Також, за словами Камельчука, введений в Україні жорсткий карантин порушує Конституцію і призведе до позовів проти уряду.

Також він оголосив, що носіння масок нібито шкодить здоровʼю.

751a67c4-398bea915eb6d98d063f880e937d52a

Нагадаємо, в грудні 2020 року член фракції "Слуга народу" Юрій Камельчук заявив, що не вірить в ефективність вакцин проти коронавірусной інфекції, так як це захворювання, за його словами, придумано. Примітно, що свою заяву він зробив в ефірі проросійського телеканалу "НАШ". Камельчук є членом Комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, обраний до парламенту за мажоритарним округом №124 (Львівська область), безпартійний.

Новини

Популярні теми форуму

analytics