Close button

У Європі визначили фіналістів конкурсу "Автомобіль року"

У Європі визначили фіналістів конкурсу "Автомобіль року"

Журі європейського конкурсу "Автомобіль року" обрали 7 претендентів на престижну нагороду, а ось хто здобуде перемогу стане відомо 1 березня, повідомляє Обозреватель.

Про це повідомляє прес-служба організації. У нинішньому році за перемогу в конкурсі боротимуться: Citroen C4, Cupra Formentor, Fiat New 500, Land Rover Defender, Skoda Octavia, Toyota Yaris і електричний Volkswagen ID.3. Вибір журі конкурсу був зроблений з 29 претендентів, які з'явилися в шоу-румах в Європі протягом минулого року в не менше ніж п'яти європейських країнах. Журі складається з 60 автомобільних журналістів з 23 європейських країн.

Фіналіст конкурсу оголосять 1 березня на онлайн-церемонії

Нагадаємо, що вперше конкурс European Car of the Year провели в 1964 році, а переможцем тоді став британський Rover 2000. У минулому році нагороди був удостоєний компактний французький хетчбек Peugeot 208. Ця перемога стала шостою для компанії за всю історію конкурсу.

У минулому році нагороди конкурсу був удостоєний компактний французький хетчбек Peugeot 208

У зв'язку з епідемією коронавируса в 2020 році урочиста церемонія оголошення переможця вперше проводилася в форматі онлайн. У році, що наступив ця сумна традиція продовжиться, а призера конкурсу назвуть 1 березня.

Сергій Іванов

Новини

Популярні теми форуму

analytics