Close button

Пілот British Airways вилікувався від коронавірусу за 243 дня

Пілот British Airways вилікувався від коронавірусу за 243 дня

Пілот британської авіакомпанії British Airways повернувся додому з США після рекордних 243 днів в лікарні з Covid-19, повідомляє Европейская Правда.

Про це повідомляє "Європейська правда " з посиланням на The Times.

59-річний Ніколас Синнотт був госпіталізований в Техасі в березні і виписаний незадовго до Різдва, після чого відправився додому в англійське графство Суррей.

uo_pzewy4k_big.jpg

Ніколас Синнотт в лікарні

Він одужує зі своєю 54-річною дружиною Ніколою, яка кожен день проводила біля його ліжка в лікарні і, як вважається, допомогла йому одужати.

Лікарі сказали, що у Сіннотта почалася респіраторна недостатність, його помістили на штучну вентиляцію легенів, а потім на апарат штучного серця і легенів, перш ніж він почав одужувати.

Доктор Бісваджіт Кар, кардіолог, який лікував Сіннотта, сказав: "Всі органи його тіла були вражені Covid-19. Але все ж, оскільки його здоров'я було дуже хорошим, як у пілота до хвороби, він зміг витримати все це і пережити таку серйозну хворобу" .

Нагадаємо, понад чотири мільйони чоловік, в тому числі більше половини людей, яким було більше 80 років, вже отримали щеплення в Британії.

Новини

Популярні теми форуму

analytics