Close button

Байден розкрив секрети своєї інавгураційної промови

Байден розкрив секрети своєї інавгураційної промови

У середу, 20 січня, Джо Байден прийме присягу 46-го президента США. Церемонія інавгурації Байдена і віце-президента Камали Харріс пройде практично без гостей, при підвищених заходах безпеки і взагалі не буде схожа на церемонії інших американських президентів, повідомляє Зеркало Недели.

Після того як Байден прийме присягу, він виступить зі своєю інавгураційній промовою. Що може бути в інавгураційній промові Байдена?

Виступ на інавгурації дає новому президенту можливість викласти порядок денний і бачення, за яким спостерігатимуть все американці і весь світ.

Деякі з найвідоміших висловлювань колишніх президентів були сказані саме під час таких виступів. Джон Кеннеді на своїй інавгурації сказав:

"Не питайте, що ваша країна може зробити для вас, запитайте, що ви можете зробити для вашої країни", нагадує NPR.

У той час як деталі мови Байдена покриті таємницею, його інавгураційна команда сказала, що в зверненні буде викладено його бачення як "перемогти пандемію, відновити економіку, об'єднатися, і вилікувати націю".

Як кандидат у президенти, Байден багато говорив про те, що кампанія є "битвою за душу Америки". Ймовірно, він буде спиратися на цю тему, коли буде говорити про зцілення нації, яка розділена політиками і знаходиться в епіцентрі пандемії, що забрала життя майже 400 тисяч американців.

За останній час Байден докладно розповів про великий пакет стимулів для боротьби з пандемією і її економічними наслідками. Він розповів про свої плани прискорити вакцинацію.

Новини

Популярні теми форуму

analytics