Close button

У Києві затримали двох працівників СБУ за замовлення вбивства

У Києві затримали двох працівників СБУ за замовлення вбивства

У Києві 22 січня відбулося затримання колишнього першого заступника голови СБУ Дмитра Нескоромна, але відразу після цього йому вдалося втекти від правоохоронців в наручниках, повідомляє УНИАН.

Разом з Нескоромна був затриманий діючий офіцер СБУ Андрій Расюк, помічник першого заступника голови СБУ, повідомляє Telegram-канал "Картковий Офіс".

Як повідомляється, інцидент стосується розслідування замовного вбивства.

"Обидва фігуранти затримані під час передачі грошей за замовне вбивство начальника Головного управління власної безпеки СБУ Андрія Наумова", - сказано в повідомленні.

Затримання прокоментував радник міністра внутрішніх справ Станіслав Речинський на своїй сторінці в Facebook. Він написав, що затримання працівників СБУ нібито може бути "помстою" і до цього нібито причетні Наумов і глава Служби безпеки Іван Баканов.

1611356491-7402.jpg?0.3416847125858342 Журналіст Юрій Бутусов повідомив в своєму Facebook , що втікача оголосили в розшук і йому заборонили виїзд з України.

"Нескоромний дійсно мав найбільш одіозну репутацію і був звільнений після серії скандалів, пов'язаних з різними підозрами в корупції та здирництві вже при Зеленський. Але до кримінальних справ не дійшла - вирішили не чіпати. І ось зараз полковник СБУ вже звинувачується у вбивстві свого колеги, знаходиться в розшуку ", - написав він.

Хто такий Дмитро Нескромне

Дмитро Нескоромний з 1 липня по 8 листопада 2019 го був призначений заступником голови СБУ. З 8 листопада по 13 березня 2020 року був першим заступником голови СБУ-начальником Головного управління по боротьбі з корупцією СБУ.

Новини

Популярні теми форуму

analytics