Close button

5 способів позбутися від жиру на животі

5 способів позбутися від жиру на животі

Жир в області живота або вісцеральний - це жир, що розташовується в ділянці живота і навколишніх внутрішніх органах. Цей вид жиру ми не бачимо і не можемо охопити пальцями, повідомляє Today.

Вісцеральний жир найбільш небезпечний для здоров'я, оскільки пов'язаний з підвищеним ризиком розвитку діабету 2 типу, рак молочної залози, хвороб серця, високого кров'яного тиску, хвороби печінки, проблем з диханням і панкреатиту.

До вашої уваги 5 способів, які не тільки допоможуть позбутися від жиру на животі, але і значно поліпшать ваше самопочуття.

1. Щодня приділяйте час фізичним навантаженням.

Фізичні вправи не тільки спалюють калорії, але і допомагають підтримувати м'язову масу з віком, що сприятливо впливає на метаболізм.

2. Зменшіть кількість доданого цукру.

Цукор ховається в таких неочевидних продуктах, як приправи, соуси, соки, ковбасні і хлібобулочні вироби. Слідкуйте за кількістю вживаних продуктів, що містять цукор.

3. Вживайте більше фруктів і овочів в їжу.

Фрукти і овочі допомагають боротися з жиром на животі декількома способами. По-перше, кліткована, що міститься в них забезпечує почуття ситості. По-друге, багато фруктів і майже всі овочі низькокалорійні, що дозволяє істотно знизити загальне споживання калорій без потреби їх підрахунку.

4. Вживайте достатню кількість білка.

Білок корисний для загального підтримання ваги. Дослідження показали, що люди, які вживають продукти з високим вмістом білка, рідше відчувають голод, і відзначають триваліше відчуття насичення.

5. Контролюйте розмір порцій їжі.

Переїдання призводить до надлишкової маси тіла, збільшуючи кількість вісцерального жиру в організмі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics