Close button

Volkswagen ID.6 X: найбільший електромобіль марки

Volkswagen ID.6 X: найбільший електромобіль марки

Електрифікація охопила автомобільну промисловість. Моделі на електротязі є практично у всіх світових компаній. У їх числі і Volkswagen, який і зовсім має намір стати лідером галузі, повідомляє Автоцентр.

Виробник вже випустив на ринок кілька моделей і тепер готує ще одну новинку - живі фото просочилися в мережу.

Йдеться про електричний кросовер VW ID.6 X, який стане серійним продовженням концепту Volkswagen ID Roomzz, представленого на Шанхайському автосалоні в 2019 році. За своїми габаритами і місткості новинка порівнянна з VW Touareg. Зокрема, новий електромобіль Фольксваген досягає в довжину 4876 мм, в ширину - 1848 мм, висота дорівнює 1680 мм, а колісна база становить 2965 мм.

Екстер'єр виконаний в поточній стилістиці бренду, розробленої спеціально для лінійки EV. Авто отримало стильну мигдалевидну передню і задню оптику (фари і ліхтарі об'єднані тонкої світлодіодними смужками), передній бампер з великим повітрозабірником, спойлер на даху, аеродинамічні диски, широкі колісні арки, витончені рейлінги на даху. Салон Volkswagen ID.6 X поки не розкритий. Відомо, що він отримає трирядну компоновку.

040221-100-1.jpg

040221-105.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics