Close button

Один з лідерів УПЛ не зіграє вдома до весни

Один з лідерів УПЛ не зіграє вдома до весни

Директор державного підприємства "Олімпійський навчально-спортивний центр"Чернігів"(який керує чернігівським стадіоном імені Гагаріна) Андрій Волков підтвердив інформацію про те, що футбольна "Десна" не зможе зіграти свої як мінімум лютневі домашні матчі на стадіоні у Чернігові, повідомляє 0462.ua.

Причиною тому є морози і сніг, який лежить на газоні основного поля. За словами директора, підігрів поля є, але він не підключений до мережі, тому в таку погоду грати тут неможливо. Вирішення цього питання вимагає великих капіталовкладень, адже треба будувати нову підстанцію на території стадіону. Про це ж поки навіть не думають.

- Раніше тут були скандали, суперечки, непорозуміння, але зараз можу з упевненістю сказати, що з "Десною" ми знайшли спільну мову. З керівництвом клубу переглянули наші фінансові взаємини, і хоча ми збільшили їм оренду за використання полів на стадіоні, "Десна" на це погодилася.

Також керівництво футбольного клубу хоче взяти у нас в довгострокову оренду приміщення бази, на якій зараз живуть і відновлюються футболісти. До нас вже приїжджав юрист від "Десни", зараз йде оцінка приміщень. Ніхто цієї довгостроковій оренді не завадить, але фінального рішення ще немає. Сподіваюся, що цей рік ми проживемо з клубом в мирі та злагоді, - підсумував директор стадіону Андрій Волков.

Нагадаємо, в лютому "Десна", яка на даний момент займає 3 місце в таблиці Української Прем'єр-Ліги, повинна провести два домашні матчі - проти лідируючого "Динамо" та "Інгульця" (Петрове).

Новини

Популярні теми форуму

analytics