Close button

Під номером першим: названі кращі хокеїсти січня-2021

Під номером першим: названі кращі хокеїсти січня-2021

Українська хокейна ліга та "Parimatch" продовжують традицію визначення кращих гравців чемпіонату України, повідомляє УХЛ.

Кращим воротарем січня став голкіпер "Краматорська" Денис Короваєв. У першому місяці 2021 року "жовто-чорні" видали 5-матчеву переможну серію, в чому була велика заслуга Короваєва. Ігри проти "Маріуполя" та "Білого Барса" воротар провів "на нуль", а всього в 8 матчах відбив 94,4% кидків при коефіцієнті надійності 1.63.

Кращим захисником місяця названо представника "Донбасу" Пилипа Пангелова-Юлдашева. У 7 матчах захисник набрав 7 (1 + 6) очок і заробив показник надійності +9, при цьому завершивши все "мікро-матчі" з нульовим або позитивним показником. У матчі з "Білим Барсом" Пангелов-Юлдашев взяв участь у 3 шайбах (1 + 2) своєї команди, при цьому донеччани виграли 4-2.

Кращим нападаючим січня став форвард київського "Сокола" Антон Рубан. З показником корисності +9 у 8 матчах хокеїст набрав 12 (6+6) очок, не заробивши результативних балів лише в одній грі місяці. У зустрічах з "Кременчуком" та "Краматорськом" Рубан також реалізував чисельну перевагу "Сокола".

Автором кращої шайби місяці став нападник "Донбасу" Віталій Лялька. У грі з "Краматорськом" за рахунку 1-1 форвард красиво пройшов через захисника "Краматорська", зробив фінт прямо на "п'ятаку" і технічно закинув у ворота голкіпера краматорчан.

Нагадаємо, що до складу експертної комісії входять представники спортивного департаменту УХЛ та представник "Parimatch" Вадим Місюра.

Новини

Популярні теми форуму

analytics