Close button

Погода на 18 лютого: в центрі та на півдні буде волого

Погода на 18 лютого: в центрі та на півдні буде волого

Українська погода знову змінить свій вектор. Згідно з прогнозами, на заході країни - сухо й хмарно з проясненнями, а в центрі та на півдні випадуть опади, повідомляє Курс Украины.

У четвер, 18 лютого, в західних регіонах буде достатньо холодно. Середня температура вдень встановиться на рівні -6...-4 градусів, а вночі опуститься до -12...-10°C. Виняток, як і раніше, Закарпаття: там вночі обіцяють 4-6 градусів морозу, а вдень - 3-5 градусів тепла. Ненабагато, але тепліше стане в Центральній та Північній Україні. Вночі повітря не повинне охолодитися більш ніж до 16 градусів нижче нуля, а у світлий час доби буде -8...-6°C (до -12). У південних і південно-східних областях (включно з Кримом) залишаться стабільні -4...-2 градуси вдень і незначне - до -6°C - похолодання вночі. На Донеччині та Луганщині протягом дня - стільки ж, а ось до ночі стовпчики термометрів опустяться до 11-13 з позначкою "мінус".

Опади змістяться трохи на схід: в центральних регіонах, а також на Харківщині та Донеччині обіцяють незначні опади у вигляді снігу протягом доби. Найбільш "мокрими" виявляться Херсонська, Миколаївська та Запорізька області - там прогнозують сильний дощ зі снігом. У Західній же Україні, за винятком Івано-Франківщини, обіцяють суху погоду з проясненнями.

Попри можливі опади, на дорогах безпечно - в країні буде встановлено "зелений" рівень.

У горах Закарпаття ймовірність сходження лавин буде помірною, тоді як в аналогічних районах Львівської та Івано-Франківської областей - значною.

У Києві обіцяють холодну суху погоду. Очікувана температура вдень - -10...-8°C, вночі - 15-17 нижче нуля. Можливі пориви вітру до 22 км/год. Вологість - 81%.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics