Close button

Скічко в пуховику за 55 тис. грн пропіарив гірськолижний курорт Черкащини

Скічко в пуховику за 55 тис. грн пропіарив гірськолижний курорт Черкащини

24 лютого ньюзмейкером дня став Олександр Скічко, губернатор Черкащини. Річ у тому, що Черкаси одними з перших отримали частину доз індійської вакцини від коронавірусу CoviShield, що прибула до України, і саме в цьому місті зробили перше щеплення від COVID-19, повідомляє Страна.ua.

А буквально днями глава Черкаської ОДА засвітився на місцевому гірськолижному курорті Водяники. Разом з дружиною Єлизаветою Юрушевою він покатався на лижах, а заодно і пропіарив Черкаську область, яку очолює.

Разом з парою на відпочинку були діти: їх спільна дочка Тата (Наталія) і син Юрушевої від першого шлюбу - Даніель.

43(13).JPG

"Сьогодні вперше поставили нашу красуню на лижі. Гірськолижний курорт на Черкащині - ідеальний для таких маленьких новачків. П. С. Приємно, що є такі місця! Але хотілося б більше! Запрошую інвесторів до співпраці! Внутрішній туризм повинен розвиватися", - написав Скічко у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Ми ж розглянули, що за куртку він надів для візиту в Водяники.

Виявилося, що у 29-річного губернатора верхній одяг від італійського бренду класу люкс Moncler. Найбільш популярною продукцією марки є куртки та спортивний одяг. Слово Moncler - це абревіатура назви міста Монестьє-де-Клермон, розташованого у французьких Альпах.

Як свідчить історія сучасної моди, назва бренду на честь альпійського міста не було випадковим. З самого початку Moncler виробляла ватяні спальні мішки, дощовики та намети з телескопічною структурою і зовнішнім покриттям. Перші ватяні куртки виготовлялися для робітників і головним чином робилися для захисту від холоду. Робочі носили такі куртки поверх комбінезонів.

151466313_453944682426524_75056627577280

Як заявляє виробник, модель пуховика під назвою Cluny, яку собі придбав губернатор - відрізняється поєднанням практичності й елегантного дизайну. Парка (довга тепла куртка) представлена в трьох кольорах: зеленому, як у Скічко, чорному і синьому. Усередині виробу - пух/перо, а на капюшоні - хутро койота.

Коштує такий пуховик €1.625 або близько 55.000 гривень за курсом НБУ на 24.02.2021 року.

Screenshot_2021-02-24_at_11.54_.22_.png

Цікаво, що моделі в зеленому кольорі вже немає у продажу. На офіційному сайті можна замовити або чорну, або синю куртку.

Олександр Скічко відомий на всю країну перш за все своєю творчою діяльністю.

Він був популярним гумористом, пародистом і телеведучим, поки не одружився з Єлизаветою Юрушевою і не потрапив до Верховної Ради. Його знають як зятя великого бізнесмена Леоніда Юрушева, якому належить ряд готелів в українській столиці, серед них і п'ятизіркові InterContinental Kiev і Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Варвара Квітка

Новини

Популярні теми форуму

analytics