Close button

Сергій Притула висловився про інтелект українських зірок

Сергій Притула висловився про інтелект українських зірок

Телеведучий Сергій Притула розкрив декілька секретів про зйомки проекту «Де логіка?», повідомляє Clutch.

З 9 березня Новий канал покаже абсолютно новий формат на українському телебаченні - інтелектуально-розважальне шоу «Де логіка?» Це 15 запеклих протистоянь зірок українського шоу-бізнесу за трофеї «Залізна логіка». Селебрітіз-жінки зіграють проти відомих чоловіків, щоб з'ясувати, чия логіка сильніше. Ведучим-модератором нового проекту став Сергій Притула. Він відкрив завісу шоу і поділився враженнями зі зйомок.

"Українські «зірки»в переважній більшості дуже боялися виглядати ... мммммм ... скажімо так, не такими інтелектуалами, як вони це демонструють у своїх інста-сторіс, - ділиться телеведучий. - Бували персонажі, які вимагали "здати" їм завдання, які потрібно було виконувати в програмі, до зйомок! Так боялися виглядати недолугими. Доводилося витрачати багато кілоджоулів енергії, щоб виймати їх з "черепашки", куди вони ховалися після невдач. Моїм основним завданням було утримувати гравців у тонусі і змушувати їх переключитися з режиму "о, Боже, всі подумають, що я тупий / тупа" на режим "чорт забирай, це тільки весела гра, потрібно видихнути і отримати від цього задоволення"!
CZQkbOo2onxbfs8IaxN0Lmwq93tfZxqO3lPQtRxy

Сергій Притула розповів, що були моменти, які його навіть виводили з себе.

"Були випадки, коли деякі гравці свою кволу гру намагалися компенсувати тим, що починали тролити суперників, - каже ведучий. - Але хороший тролінг може бути тоді, коли ти добрий і розслаблений. А коли ти злий, знервований, твій тролінг скочується у відверте хамство . І такі випадки мали місце на знімальному майданчику".

Новини

Популярні теми форуму

analytics