Close button

Україна може кардинально змінити структуру експорту

Україна може кардинально змінити структуру експорту

Структура експорту України має бути змінена шляхом просування на зовнішні ринки вітчизняної продукції з високою доданою вартістю, повідомляє УНИАН.

Як повідомила прес-служба Офіса президента (ОП), про це заявив заступник Голови ОП Ігор Жовква під час виступу на засіданні Ради Торгово-промислової палати України.

Зазначається, що учасники заходу погодилися з наведеними аргументами щодо нагальної необхідності зміни структури експорту України шляхом просування на зовнішні ринки вітчизняної продукції з високою доданою вартістю, а також пріоритетністю утримання традиційних та освоєння нових зовнішніх ринків.

"Ми всі змушені грати за новими правилами нового пандемічного світу. Маємо працювати спільно для винаходу "рецепту успіху" нашої держави, зокрема, у зовнішньоекономічній діяльності, яка відповідатиме реаліям мінливого і повного викликів сучасного світу", - цитує Жовкву прес-служба голови держави.

Зазначається, що Жовква також звернув увагу на важливість розширення торгівельних можливостей України, зокрема, шляхом укладення угод про вільну торгівлю з іноземними державами. Як було зазначено "Подальша лібералізація торгівлі України з країнами світу - пріоритет для України та надважке завдання в умовах "постковідного протекціонізму".

Новини

Популярні теми форуму

analytics