Close button

Кум Райніна не зміг повернутися через суд до Харківської обладміністрації

Кум Райніна не зміг повернутися через суд до Харківської обладміністрації

Колишній заступник директора департаменту капітального будівництва Харківської облдержадміністрації Володимир Норчак планував через суд поновитися на посаді і отримати зарплату "за час вимушеного прогулу", повідомляє Kharkiv Today.

25 березня Харківська окружний адміністративний суд розглянув адміністративну справу за позовом Володимира Норчака. Він подав позов до департаменту, де раніше працював, щоб повернутися на раніше займану посаду.

Суддя відмовила Володимиру Норчаку в задоволенні позовних вимог. Відповідне рішення суду не в повному обсязі опубліковане в Єдиному реєстрі судових рішень.

"У задоволенні адміністративного позову до департаменту капітального будівництва облдержадміністрації про визнання протиправним та скасування наказу, поновлення на посаді та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, — відмовити", — йдеться в документі.

Повний текст рішення з обґрунтуванням буде опублікований пізніше. Після цього його можуть оскаржити у Другому апеляційному адміністративному суді протягом 30 днів.

Нагадаємо, 23 листопада 2020 року Володимира Норчака звільнили з посади. Після цього ексчиновник пішов до суду. До цього, в грудні 2019 року, працюючи в обладміністрації, він заявляв на тоді ще голову Харківської обласної державної адміністрації Олексія Кучера і прокурора Харківської області Олександра Фільчакова до Держбюро розслідувань. Володимир Норчак вважав, що останні зловживають владою або службовим становищем.

Новини

Популярні теми форуму

analytics