Close button

Клопп: "Неможливо протистояти швидкості "Реала"

Клопп: "Неможливо протистояти швидкості "Реала"

Напередодні, 6 квітня, в першому матчі 1/4 плейоф Ліги Чемпіонів з футболу "Реал" вдома обіграв англійський "Ліверпуль": 3-1. Кращим гравцем матчу визнаний Вінісіус Жуніор, який відзначився двома забитими м'ячами, повідомляє УЄФА.

- Ми провели хороший матч, особливо вдався перший тайм. Контролювали хід зустрічі, забили два м'ячі. Вони додали з початком другого тайму і скоротили відставання. Мені трохи не пощастило в тому епізоді, але ми зберегли спокій та забили третій. Тепер у нас хороші шанси на вихід в наступний раунд, але ми знаємо, що грати на "Енфілді" завжди непросто. Всі добре постаралися. "Ліверпуль" - непроста команда. Нам довелося попотіти, щоб ми могли перевершувати суперника всі 90 хвилин. Але нічого ще не вирішено. І все ж ми в собі впевнені. У лютому у нас було дев'ять травмованих гравців, однак резервісти змогли успішно їх замінити. У нас всі готові грати, коли треба. Ми не надали багато шансів супернику, це хороший знак перед суботнім матчем з "Барселоною" та матчем-відповіддю на наступному тижні. Думав, що мені доведеться зробити більше сейвів - "Ліверпуль" здорово грає в нападі, але ми відмінно оборонялися. Буду радий, якщо другий матч складеться так само, як перший, але щось підказує мені, що він буде іншим, - відзначить після матчу воротар "Реала" Тібо Куртуа.

- Якщо хочеш потрапити у півфінал, потрібно заслужити на це право. Ми не добилися цього права, особливо якщо говорити про перший тайм. Єдиний позитивний момент у всьому, якщо не брати до уваги забитого м'яча на виїзді, полягає в тому, що це був тільки перший матч. Другий гол... Такі помилки трапляються. Я не дуже задоволений тим, як ми грали з м'ячем. У таких випадках потрібно створювати моменти, діяти краще. Сьогодні ми не заслужили більшого. Але забитий у другому таймі м'яч дає нам хоч якусь надію. Неможливо протистояти швидкості "Реала", якщо втрачаєш м'яч в невідповідний момент. Втрата м'яча сама по собі не є проблемою, якщо момент не критичний, - скаже головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп.

Матч-відповідь між командами запланований на 14 квітня.

Новини

Популярні теми форуму

analytics