Close button

Тренер ПСЖ Почеттіно про матч с "Баварією": "Справа не в помсті"

Тренер ПСЖ Почеттіно про матч с "Баварією": "Справа не в помсті"
Фото: football24.ua

Головний тренер ПСЖ Маурісіо Почеттіно поділився очікуваннями від першого матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти "Баварії", який почнеться сьогодні, 7 квітня, о 22-00 за київським часом:, повідомляє Sport.ua.

- У матчах плейоф не можна жодну команду списувати з рахунків. Ми зіграємо з чемпіонами Європи та світу. Ми поважаємо їх, але віримо в свої сили. ПСЖ приїхав до Мюнхена за перемогою. "Баварія" - команда, яка дуже добре організована. Вони діють з високою лінією оборони, а футболісти атаки здатні виграти матч своєю індивідуальною майстерністю. Нам потрібно знайти правильний баланс, не перегоріти і зіграти обережно, не втрачаючи м'яч у небезпечних зонах.
Про Неймара і Мбаппе багато говорять, але в стартовий склад я включу 11 осіб, яким довірю виконання необхідної для перемоги роботи. У минулому сезоні ми з "Баварією" грали в фіналі. Цього разу все інакше, на нас чекає протистояння з двох матчів. Справа не в помсті. На нас чекає виклик. Перемогти таку сильну команду, як "Баварія" - це завжди виклик, - зазначив фахівець.

Новини

Популярні теми форуму

analytics