Close button

Україна - Данія: анонс матчу відбору міні-футбольного Євро-2022

Україна - Данія: анонс матчу відбору міні-футбольного Євро-2022
Фото: futsal.com.ua

Збірна України з міні-футболу підходить до останнього ігрового тижня кваліфікаційного раунду Євро-2022 у статусі другої команди своєї групи. Сьогодні, 7 квітня о 19-00 українці зіграють з командою Данії, повідомляє Суспільне.

Крім того, "синьо-жовта" збірна досі контролює ситуацію щодо виходу на чемпіонат Європи. А ще - гратиме усі три останні матчі вдома, тобто без переїздів та необхідності акліматизовуватися.

Турнірна таблиця Групи 1

Хорватія - 12 очок (4 матчі), +12

Україна - 3 (3), +1

Данія - 3 (3), -2

Албанія - 3 (4), -11

До фінальної частини Євро напряму потрапляють переможці груп та 6 найкращих колективів, що посіли другі місця

Календар матчів України (усе - в Запоріжжі)

Середа, 7 квітня (19:00). Україна - Данія

Четвер, 8 квітня (19:00). Данія - Україна

Неділя, 11 квітня (19:00). Україна - Албанія

Усі три матчі у прямому ефірі має показати телеканалі "Футбол 2".

Що потрібно Україні, щоб вийти на чемпіонат Європи напряму

Виграти три матчі

Ось і усе. Доля України досі в її руках. Три перемоги в Запоріжжі - і українці виходять напряму як одна з найкращих других команд.

Якщо будуть втрати очок (потрібно набирати не менше за Данію), потрібно буде рахувати кількість втрачених у паралельних групах - це буде зробити простіше уже перед останнім туром або принаймні після першого матчу проти Данії.

До слова, у данців така ж ситуація - три перемоги виводять їх напряму на Євро. Збірна Данії ще ніколи не проходила відбір і поразка від Албанії (2-3) серйозно впливає на їх шанси, нівелюючи перевагу над Україною.

Якщо кваліфікуватися напряму не вийде, то...

Цей варіант існує. Збірна України фінішує другою, але не потрапляє у топ-6 найкращих других місць. Тоді українці потраплять у плейоф, де гратимуть усього дві збірні - вони в очній дуелі розіграють останнє місце на Євро.

Склад збірної України на матчі проти Данії та Албанії

Воротарі: Кирило Ципун ("Продексім»"), Олександр Сухов ("ХІТ"), Назарій-Зеновій Войтович ("Енергія»")

Універсали: Сергій Малишко, Михайло Грицина, Тарас Королишин, Микола Грицина (всі – "Сталіца", Білорусь), Олег Єрьомін ("Вітен", Білорусь), Володимир Разуванов ("Динамо" Самара, Росія), Михайло Зварич, Ігор Корсун, Петро Шотурма, Дмитро Сорокін (всі – "Продексім»"), Олександр Педяш, Сергій Журба, Євген Сірий, Олександр Школьний (всі – "ХІТ"), Микола Микитюк, Ярослав Лебідь, Даниіл Абакшин, Віталій Радевич, Артем Фаренюк (всі – "Ураган"), Тарас Кузь, Мар'ян Пелех (обидва – "Енергія").

Новини

Популярні теми форуму

analytics