Close button

Легенда мотогонок Валентино Россі відверто відповів критикам

Легенда мотогонок Валентино Россі відверто відповів критикам
Фото: img.motogp-news.ru

Після невдалого початку сезону-2021 на легенду "MotoGP" Валентино Россі обрушилася критика. Деякі провідні експерти, такі як Карло Пернат, вважають, що він припустився помилки, вирішивши продовжити кар'єру в 42 роки. Солідарний з Пернатом і чемпіон світу 1981 року в класі "500cc" Марко Лучінеллі, повідомляє Манускрипт.

- Валентино пора поступитися місцем молоді. В останній раз він вигравав гонку три роки тому, а з часу його останньої перемоги в чемпіонаті пройшло 12 років. Раніше він ганявся заради перемог, а тепер задля того, щоб просто фінішувати, - заявив 66-річний Лучінеллі.

"Доктор" відповів на критику, давши зрозуміти, що не шкодує про рішення продовжити кар'єру.

- Я вже не раз це говорив, але повторюся: сподіваюся, у старості я не буду таким, як ці люди. Звичайно, у кожного своя думка, але найголовніше - результат. Якщо я знову поїду швидко, то думка оточуючих зміниться в кращу сторону. Якщо ны, то навколо так і будуть твердити, що мені слід було піти ще багато років тому, - цитує Россі видання "Minuto Deportes".
Нагадаємо, Россі є дев'ятиразовий чемпіон світу з шосейно-кільцевих мотоперегонів у різних класах. Після 2 гонок з чотирма очками він займає 14 місце серед спортсменів "MotoGP" нинішнього сезону.

Новини

Популярні теми форуму

analytics