Close button

Названо аксесуари, які роблять старше будь-яку дівчину

Названо аксесуари, які роблять старше будь-яку дівчину

Дівчина може як виглядати трохи молодше, так і самостійно додати собі кілька років, підібравши неправильні аксесуари. Серед них сумки в тон туфлям, прикраси з бісеру і страз, брошки й багато іншого, повідомляє Обозреватель.

Від цих речей всім пора давно відмовитися. Які антитрендові аксесуари зіпсують ваш зовнішній вигляд й образ?

Сумка в тон туфлям

Універсальна пара "сумка і взуття в тон" не тільки застаріла сама по собі, але і додає віку всім своїм прихильницям. Тому слід розбавляти свій образ яскравими кольорами, і не обов'язково, щоб вони поєднувалися.

Сумка в тон туфлям – давно застарілий тренд
Прикраси з бісеру і страз

Прикраси в стилі хендмейд з безліччю елементів підходять дівчатам-підліткам, які захопилися модою епохи 90-х. Різноманітні фенечки, сережки та намиста з бісеру навряд чи омолодять дорослих жінок і тільки зроблять їхній образ безглуздим.

Прикраси з бісеру підходять дівчатам-підліткам
Джерело: style.rbc.ru
Окуляри з масивною чорною оправою

З наймоднішим аксесуаром сезону варто бути обережною: якщо обрати дуже товсту чорну оправу, то можна ненароком додати собі кілька років. Вся річ у тому, що така оправа висвічує навіть самі непомітні вікові зміни шкіри обличчя.

Окуляри з масивної оправою можуть ненароком додати кілька років
Джерело: ototo.com.ua
Палантини

Мереживні в'язані палантини і шарфи з візерунками в східному стилі давно вийшли з моди: складні орнаменти не лише старять, а й одним махом знищують всі наші спроби йти в ногу з часом.

В'язані палантини давно вийшли з моди
Джерело: prakard.com
Брошки

Акуратна невелика брошка – аксесуар, який навряд чи коли-небудь втратить свою актуальність. Протилежна ситуація відбувається з масивними брошками: їх невміле використання здатне "зістарити" навіть наймолодших дівчат.

Великі брошки здатні "зістарити" навіть наймолодших дівчат
Джерело: buro247.ua

Новини

Популярні теми форуму

analytics