Close button

Баскетбол: "Прометей" вийшов уперед у фінальній серії Суперліги

Баскетбол: "Прометей" вийшов уперед у фінальній серії Суперліги
Фото: ФБУ

Напередодні, 7 квітня, в Кам'янському стартувала "золота" серія жіночої баскетбольної Суперліги в якій діючий чемпіон - "Київ-баскет" зустрічався з місцевим "Прометеєм", повідомляє ФБУ.

Господарки володіли ініціативою від старту і були сильнішими в усіх аспектах гри. Вже після першої половини, гандикап "Прометея" складав 30 очок. За 20 стартових хвилин, 9 з 10 киянок, які виходили паркет, не змогли набрати більше 4 балів. Лише Міріам Уро-Нілє продемонструвала хорошу реалізацію, закинувши 6 разів з гри та додавши в актив 14 очок.

У складі "Прометея" ще до перерви Турон Берніс Мосбі вже майже мала дабл-дабл – 14 очок та 9 підбирань. 15 балів було у Дубровіної та 11 в Кондусь.

В третій чверті господарки збільшили перевагу до 38 очок, і на заключну частину вже вийшли розслаблені. Вони віддали 10-хвилинку:17-29, але у підсумку перемогли: 105-79.

Загалом, "Прометей" реалізував 34 постріли, а "Київ-Баскет" – 29. Здавалося б, не набагато менше, але що стосується дисципліни, тут гості провалилися. Їм закинули 30 разів з лінії, тоді як вони реалізували 15 штрафних. Також "Київ-Баскет" серйозно програв боротьбу під щитами – 29 підбирань проти 44.

Наступний поєдинок серії, в якій тепер лідірує "Прометей", відбудеться вже сьогодні, 8 квітня о 17:00.

Новини

Популярні теми форуму

analytics