Close button

Марк Цукерберг "перейшов" на месенджер Signal

Марк Цукерберг "перейшов" на месенджер Signal
Фото: Twitter

Витік даних користувачів Facebook показала, що Марк Цукерберг використовує месенджер Signal, повідомляє 3Dnews.

Минулого тижня стало відомо про те, що на одному з хакерських форумів опублікована база даних, що містить особисту інформацію більш ніж 533 млн користувачів Facebook. Крім іншого, у вільному доступі виявилися дані глави Facebook Марка Цукерберга (Mark Zuckerberg), який, як виявилося, користується захищеним месенджером Signal, а що не належить його компанії WhatsApp.

В результаті гучного витоку у вільному доступі виявилися телефонний номер, адреса, персональний ідентифікатор і деякі інші дані Марка Цукерберга. Дані глави Facebook виявив Дейв Уокер (Dave Walker), дослідник, що працює у сфері інформаційної безпеки. Тепер же він повідомив про те, що телефонний номер Цукерберга пов'язаний з обліковим записом Signal, месенджера з підтримкою наскрізного шифрування, який є прямим конкурентом належить Facebook сервісу WhatsApp.

У Facebook відмовилися від коментарів з приводу присутності даних глави компанії у відкритому доступі, а ось в акаунті розробників Signal в мережі Twitter з'явилося жартівливе повідомлення, що стосується інформації про те, що Марк Цукерберг користується їх месенджером. Вони написали про те, що напередодні вступу в силу нових правил використання WhatsApp глава Facebook подає приклад користувачам сервісу.

Нагадаємо, нова політика конфіденційності WhatsApp передбачає, що сервіс може ділитися даними користувачів з іншими компаніями, що належать Facebook. Зміни набиратимуть чинності 15 травня, і до цієї дати всім користувачам WhatsApp необхідно погодитися з новими правилами, оскільки в іншому випадку вони більше не зможуть використовувати месенджер.

Новини

Популярні теми форуму

analytics