Close button

Ревниві знаки Зодіаку, які можуть використовувати це як перевагу

Ревниві знаки Зодіаку, які можуть використовувати це як перевагу

Ви напевно бачили цю цитату: «Порівняння - це злодій щастя». Але ваша подруга днями переїхала в місто вашої мрії, а партнер тільки що так подивився на іншу дівчину, як ніби вони герої романтичної комедії 90-х. Ви заздрите і ревнуєте. І якщо ваш знак Зодіаку схильний до подібних почуттів, то ці відчуття можуть бути дуже гострими, повідомляє Клубер.

Ось чотири знаки Зодіаку, відомі своєю ревнивістю, але вміють направляти її в здорове русло.

Овен

Причини ревнощів: Овни, ми знаємо, що звук вашого ранкового будильника нагадує постріл гармати 100-метрової дальності, спонукаючи вас до негайної активності. Життя - це забіг, і будь-які випробувані вами ревнощі породжуються гострою нетерплячістю в гонитві за своїми мріями.

Овен відчуває себе учасником гри в постійні догонялки. Змагаючись з іншими, ви заздрите людям, які опинилися ближче вас до реалізації своїх цілей. Овен хоче бути першим - першим ступити на Марс або додати перець чилі до бананового хлібу, а також кращим. А ще він не може позбутися відчуття, що час йде.

Як використовувати це собі на користь: цей вогненний знак Зодіаку любить виділятися з натовпу. Але в нашому світі кожен може реалізувати свій потенціал. Замість того, щоб направляти всю свою енергію на оцінку того, що вже могли досягти інші, направте її в більш корисне русло.

Як щодо того, щоб попрацювати над чимось таким, чого зараз відчайдушно потребує наш світ? Знайдіть те, що запалює у вас іскру. Працюючи спільно з іншими людьми над якоюсь важливою справою, вам захочеться, щоб успіху досяг кожен з вас.

Рак

Причини ревнощів: Раки приховують свої відчуття неадекватності, що відбуваються глибоко всередині. Будучи задоволеними своїми глибокими особистими відносинами, представники цього знака стихії Води бояться всього, що може загрожувати цим зв'язкам. Тому якщо ваша найкраща подруга витрачає весь свій вільний час на того, з ким познайомилася на заняттях з гончарного мистецтва, то ви напевно вже ревнуєте її. Чи продовжить вона спілкуватися з вами? Або вам ось-ось знайдуть заміну?

Під товстим панциром Раків ховаються неймовірно чутливі і полохливі створіння. Ви жадаєте безпеки і стабільності, а тому хочете притягнути друзів і рідних назад до себе, якщо вони занадто від вас віддалилися.

Як використовувати це собі на користь: Раки живуть у своєму чуттєвому вимірі. Хоч ви і вважаєте за краще тримати всі свої страхи і сумніви глибоко всередині, краще буде все ж дати цим емоційним потокам свободу, а не стримувати їх.

У Раків є дар - їх прикордонний психічний емоційний інтелект. Тому не сумнівайтеся в новому знайомому своєї кращої подруги, а використовуйте своє добре серце, щоб сказати їй, як сильно ви цінуєте вашу з нею дружбу. Не дозволяйте прокинутися в вас пасивної агресії.

Лев

Причини ревнощів: Леви обожнюють виблискувати в променях слави, купаючись у визнанні оточуючих. І їм безумовно не подобається, якщо хтось зміщує їх з п'єдесталу, щоб посісти перше місце.

Якщо у Лева є можливість висловити свої почуття і відчути чуже визнання (нехай це буде навіть проста демонстрація його картини або шанс висловити думку про політику), він буде менш схильним комусь заздрити. Але якщо йому не вистачає уваги, Леву буде складно мовчки вислуховувати компліменти в чужій адресу, особливо якщо він впевнений, що впорався б із завданням краще.

Як використовувати це собі на користь: визнання, ось що рухає Левом. Але якщо ваші запаси майже вичерпались, нарікати на симпатію до когось іншого марно. Замість цього згадайте про своїх близьких, в колі яких відчуваєте себе поміченим. Ваша сестра - чудовий письменник, а тому точно оцінить поему, написану вами вчора в підземці. А колега по роботі дійсно може погодитися покуштувати вашу домашню лазанью після важкого робочого тижня. Бачите, ви теж цілком реальний інфлюенсер.

Скорпіон

Причини ревнощів: Скорпіон живе на межі двох реальностей: видимої і невидимої. Цих людей цікавить можливість вивчення всесвіту шар за шаром, поки вони не доберуться до істини. Тому хоча на перший погляд вам і здається, що ваша партнерка замовляє крем-брюле, можливо, в дійсності це у неї така мова кохання для спілкування з офіціантом. Чи не написав він їй свій номер на чеку? Ревнощі є породженням параної Скорпіона.

Ви один з найкреативніших знаків Зодіаку, і можете використовувати свою уяву для уявного створення всіляких сценаріїв (а потім місяцями будете злитися).

Як використовувати це собі на користь: Замість того, щоб уявляти собі найгірший з можливих сценаріїв, чому б не звернути вашу багату фантазію на щось хороше? Уявіть, як у вашому житті відбуваються приголомшливі речі: друзі хвалять вас під час вашої відсутності, а ваш старт-ап в індустрії здоров'я набирає обертів. Якщо ніхто з нас не може контролювати те, що відбувається, чому б не почати припускати тільки краще? Хто знає, можливо, ваші думки стануть реальністю.

Новини

Популярні теми форуму

analytics