Close button

Сеть "Амстор" повернули в управління колишньому власнику

Сеть "Амстор" повернули в управління колишньому власнику

Торговими центрами мережі "Амстор", купленими в кінці минулого року інвестгрупою Concorde Capital Ігоря Мазепи на торгах "Укрексімбанку", продовжить керувати оператор комерційної нерухомості East Solution Group (ESG), що входить до групи "Смарт-холдинг" Вадима Новинського. До такої угоди про управління і розвитку цих ТЦ на умовах партнерства прийшли Concorde і Smart, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Дане стратегічне партнерство передбачає передачу в управління ESG семи торгових центрів в Запорізькій, Полтавській, Донецькій областях. Це дозволить отримати додаткові конкурентні переваги для всієї мережі і досягти оптимальних умов співпраці з контрагентами", - повідомили в Concorde Capital.

В інформації уточнюється, що ESG до моменту даної угоди вже керував мережею торгових центрів в східних регіонах України, а напрацьована їм база орендарів площ ESG включає в себе сотні контрагентів, в тому числі "Золотий Вік", "Лотос", EVA, "Фокстрот" , "Брокард", "Сільпо" і Comfy.

Для Concorde Capital дана угода дозволить знизити ризики операційного управління, а ESG, в свою чергу, зможе запропонувати більше торгових площ і на більш вигідних умовах своїм клієнтам, доповнивши партнерство своєї операційної експертизою і напрацьованими комерційними зв'язками, вказали в інвестгрупі.

У той же час Антимонопольний комітет України повідомив, що в четвер розгляне надання Smart Investments (CY) Ltd право на опосередковану покупку частки в статутному капіталі ТОВ "Мадера Девелопмент" (Київ), яка забезпечить понад 50% голосів у вищому органі управління цією компанією.

Новини

Популярні теми форуму

analytics