Close button

Брітні Спірс приміряла обтягуючий комбінезон і закликала радіти життю

Брітні Спірс приміряла обтягуючий комбінезон і закликала радіти життю

Брітні Спірс знайшла у своєму гардеробі "костюм кішки" і вирішила його приміряти. 39-річна співачка з'явилася перед шанувальниками у прозорому комбінезоні з анімалістичним принтом, який облягає її форми, щільно прилягаючи до тіла, повідомляє Апостроф.

Свій сексуальний образ знаменитість показала в короткому ролику, який був схожий на домашній показ мод. Брітні дефілювала в нарядах з 90-х, а також закликала фанів радіти життю.

"Я знайшла свій костюм кішки. Не пощастило знайти мою маску, але принаймні я знайшла своє тіло! Залишайтеся радісними, друзі мої, і робіть те, що робить вас щасливими", - написала артистка.

Всього за кілька годин публікація зібрала майже 800 тисяч лайків і масу позитивних відгуків. Підписники дякують зірку за позитив і пишуть, що відео вийшло дуже милим.

"Це насправді так мило", "Ти виглядаєш такою щасливою", Щось трапилося, ви виглядаєте дуже щасливою", "Я поняття не маю, що відбувається, але я хочу цей комбінезон", "Ідеальний комбінезон, надихаючий наряд тижня", - пишуть коментатори під постом.

А інші фоловерів впевнені, що цей ролик розмістила не сама співачка. Шанувальники Брітні Спірс підозрюють, що опікуни не дозволяють їй самостійно вести Instagram.

Новини

Популярні теми форуму

analytics