Close button

Найбільший Renault Duster з'явився на дорозі

Найбільший Renault Duster з'явився на дорозі
Фото: farras.live

Renault готується розширити сімейство моделі Dacia Duster. Так як в даний час висока популярність кросоверів і позашляховиків, не дивно, що вибір припав саме на подовжену модифікацію автомобіля з семимісцевим салоном. Тим більше, що пустувало місце в лінійці, яке з'явилося після того, як конвеєр покинув компактвен Dacia Lodgy, повідомляє Автоцентр.

Новинка отримає приставку Grand в назві. Перші її прототипи вже виїхали на тести, де і були спіймані на фото. Камуфляж нещільно і прикриває тільки ті частини кузова, які були змінені. Довжина моделі тепер досягає 4500 мм, з'явився збільшений задній звис. Надбавка знадобиться пасажирам третього ряду.

da-002.jpg

Новий Renault Grand Duster (напевно кросовер вийде на ринок не тільки під ім'ям Dacia) також продемонструє набір стилістичних змін, який на себе приміряє і стандартний автомобіль після модернізації. Платформа і моторна гамма в разі 7-місцевої машини буде збережена від стандартного Дастера. У продаж новинка надійде з 1,0-літровим агрегатом потужністю 100 к.с., а також 1,3-літровим двигуном на 130 і 150 к.с.

Новини

Популярні теми форуму

analytics