Close button

10 порад, які допоможуть залучити щастя

10 порад, які допоможуть залучити щастя

Люди схильні звинувачувати у своєму невдалому житті різні обставини. А, може, щастя знаходиться в наших руках? І, якщо докладати зусиль, можна відчути себе дійсно щасливішим, повідомляє Econet.

Щастя з життєвими обставинами пов'язано менше, ніж ми звикли вважати. Воно багато в чому залежить від нас самих: це результат сформованих звичок і світогляду. У щасливих людей є спільна риса - високий емоційний інтелект.

Ось 10 способів змінити на краще наше життя.

1. Вони не фокусуються на речах, якими не в змозі управляти

Ми не силах вплинути на глобальні процеси, що відбуваються на планеті. Однак щасливі люди володіють інформацією і готові діяти. Вони не мучити себе заворушеннями через події, які неспроможні змінити.

2. Вони вибирають, за що боротися

Ці люди намагаються виходити з життєвих сутичок без шкоди для себе. У конфліктах емоції, які нами володіють, змушують нас без успіху битися до останнього. Важливо навчитися керувати емоціями, щоб розумно вибирати «поля битв» і відстоювати свої інтереси тільки в відповідні моменти.

3. У них повноцінний сон

Під час сну наш мозок перезавантажується і видаляє токсичні білки, що накопичилися в ході дня. І тоді ми прокидаємося бадьорими й активними. При дефіциті сну скорочується енергетичний потенціал, погіршується увага і пам'ять. Плюс до всього, хронічне недосипання підвищує вміст стресових гормонів.

4. У них є моральний компас

Йти по головах, домагаючись успіху за всяку ціну - помилкова стратегія. Якщо порушуються моральні принципи людини, це викликає негатив і втрату мотивації. Важливо займати тверду позицію. Якщо вас змушують зробити те, що, на вашу думку, не слід, наполягайте на своєму. Тримайте ваш моральний компас «в робочому стані».

5. Вони практикують фізичні навантаження в будні

Навіть 10-хвилинний рух призводить до того, що в тілі виробляється нейротрансмітери, він заспокоює і знімає імпульсивність. Ті, хто займається спортом протягом тижня, ефективніше розподіляють свій час, працюють більш продуктивно і випромінюють позитивний настрій.

6. Вони націлені на особистісний ріст

Є 2 категорії глибинних установок: на даність і на зростання. Люди з установкою на даність переконані, що не в змозі змінитися. Вони уникають важких завдань. Люди з установкою на зростання завжди прагнуть змінюватися на краще. Вони не бояться складних завдань, сприймають їх як щабель розвитку.

7. У них порядок

Правильно організований простір сприяє плідній праці. А порядок організовує і привчає до дисципліни. Всі ці якості необхідні нам для досягнення своїх цілей.

8. Вони протягнуть руку допомоги

Коли ми допомагаємо навколишнім, в організмі виробляються нейротрансмітери, які дарують позитивні почуття.

9. Вони можуть входити в стан потоку

Люди, які домагаються стану повної концентрації уваги (потоку), показують приголомшливі результати у своїй діяльності. Потік - це такий стан, при якому людина максимально йде у свій проєкт, втрачає відлік часу і не відвертатися на зовнішні подразники. Результат - відчуття щастя, підвищення ефективності, придбання додаткових навичок.

10. Вони знають, що найкраще попереду

Позитивний погляд вперед може зробити нас щасливішими та дозволяє досягти високих результатів. Вірте, що в майбутньому вас чекає тільки хороше. Так розвивається емоційний інтелект.

Новини

Популярні теми форуму

analytics