Close button

ТОП 5 речей для гардероба сучасного чоловіка

ТОП 5 речей для гардероба сучасного чоловіка

Теплі дні ось-ось настануть, тому пора оновити гардероб. Стиліст телеканалу "Україна" Ільяс Сахтара розповів, які речі бажано мати кожному чоловікові, який хоче виглядати стильно і сучасно, повідомляє Сегодня.

Деяким чоловікам важко відмовитися від звичних штанів і светрів та вибрати щось нове і стильне. Все ж варто почати змінювати свій гардероб. Що саме сьогодні в тренді?

Ведучий Ільяс Сахтара запропонував ТОП-5 речей.

Штани-карго

Штани-карго

У них вільний крій, є кілька кишень, а знизу вставлена резинка. Штани-карго підійдуть чоловікам, які ведуть активний спосіб життя і прагнуть кожен день виглядати по-різному.

Фішка: обирайте світлі відтінки, які освіжають образ і роблять його більш стильним і модним. Наприклад, пісочний або бежевий.

Сорочка-куртка

Рубашка-куртка

Це "гібрид" двох речей, які часто вибирають чоловіки. Чому б тоді їх не поєднати? Під неї можна надіти футболку і носити розстібнутою.

Фішка: якщо у вас є невеликий животик, вибирайте світлу футболку, тоді вертикальна лінія світлого кольору, яка буде видна між двома бортами сорочки-куртки, візуально витягне фігуру.

Сорочка oversize

Cорочка oversize

Дуже стильний останнім часом фасон, який допомагає худорлявим чоловікам виглядати більш мужніми завдяки oversize, а тим, у кого є зайва вага, приховати об'єми.

Фішка: знову-таки вибирайте світлий колір, тому що oversize темного кольору виглядають похмуро і мішкувато. Під світлу сорочку такого фасону можна надягати темну футболку. Наприклад, темно-сіру футболку, а до неї світло-сірі брюки-карго.

Укорочені штани

Укорочені брюки

Цей фасон нам подарували скандинави. Сьогодні також модно підвертати штанини. Завдяки укороченим або підвернутим штанинам ноги чоловіка виглядають сильнішими та красивими.

Фішка: чоловікам властиво вибирати штани на 1-2 розміри більше. З укороченими штанами цей номер не пройде, інакше ви будете виглядати комічно. Під такі штани носіть взуття без шкарпеток.

Різнобарвні кросівки

Сьогодні їх носять в поєднанні з одягом різних стилів. Але що стосується кольору, то зазвичай чоловіки вибирають білий або чорний. Зверніть увагу на кросівки, в дизайні яких є хоча б три кольори. Наприклад, чорний, блакитний і жовтий.

Фішка: гамма 1 темний + 2 світлих і яскравих кольорів - найкращий варіант. Яскраві кольори (наприклад, гірчичний або помаранчевий) створюють настрій. Вони динамічні, емоційні та помітні.

Різнокольорові кросівки

Новини

Популярні теми форуму

analytics