Close button

Зеленський: коли б'ють по наших бійцях, армія відповідає

Зеленський: коли б'ють по наших бійцях, армія відповідає

Президент Володимир Зеленський констатував, що ситуація на Донбасі дійсно загострилася, українських військових обстрілюють снайпери. Він наголосив, що українська армія відповідає на обстріли своїх позицій, повідомляє РБК-Украина.

"Дійсно, є загострення ситуації на Донбасі. Ми всі це бачимо, і бійці, і головнокомандувач, і командири. Розумію, що працюють по наших хлопцях снайпери... Військові роблять все, щоб захищати державу та втримувати режим припинення вогню. Розуміємо, що коли б'ють по наших бійцях і є загиблі, то армія відповідає", - сказав президент під час візиту в зону операції Об'єднаних сил.

Глава держави зазначив, що ситуація на Донбасі почала загострюватися з початку 2021 року. З початку поточного року, за його словами, в зоні ООС загинули 26 українських військових.

"Найбільша ескалація, найбільша кількість поранених та летальних випадків почалася з початку цього року. Якщо з липня ми бачили, що режим припинення вогню працює, іноді раділи через зменшення поранених, то з початку цього року 26 загиблих", - наголосив Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні Зеленський прибув з візитом на Донбас. Глава держави побував на передових позиціях української армії, а також вручив державні нагороди військовим.

Новини

Популярні теми форуму

analytics