Close button

Як зробити трендовий мономакіяж: фото крутих ідей

Як зробити трендовий мономакіяж: фото крутих ідей

Тиждень моди в Лондоні 2021/22 не залишив сумнівів – тренд на макіяж одним засобом з нами надовго. Моделі виходили на подіум зм'яким розтушовуванням на повіках, широкими графічними стрілками або щільно набитими тінями. І в кожному випадку це був монохром, повідомляє Сегодня.

Що чудово, адже для такого макіяжу не потрібні ані навички візажу, ані товста косметичка. Лише один улюблений продукт і кілька хвилин. Сьогодні обговорюємо, як зробити модний мономакіяж вдома – покроково і з прикладами.

Що важливо пам'ятати

606f2498f23ac.jpg.webp
Фото: instagram.com/maccosmeticsisrael

Для макіяжу в одному кольорі необов'язково використовувати тільки сухі або кремові тіні. Майже будь-який засіб з вашого б'юті-арсеналу здатен стати зіркою монохрома – олівець, рум'яна, помада, пігменти або гліттер. Крім того, можна використовувати кілька продуктів одного кольору або залишити монохром лише на повіках.

У палітрі обмежень теж немає. Вирішуйте самі, буде це безпечний нюд або щось по-справжньому яскраве. Другий варіант стовідсотково варто спробувати хоча б кілька разів за весну і літо. Та пам'ятайте, що насичені відтінки можуть перегукуватися з відтінками в одязі, аксесуарах або манікюрі.

Як зробити мономакіяж – покрокова інструкція

606f26994d92e.jpg.webp
Фото: instagram.com/nettart
  1. Зволожте шкіру, нанесіть основу або пройдіться коректором по проблемних ділянках. Також на цьому етапі можна домогтися ефекту Cloud Skin – головного б'юті-тренда весни.
  2. Пальцем або пензлем нанесіть основний відтінок на середину повіки. Розтушуйте угору або до скронь – щоб отримати "котячий" погляд. Глибину кольору змінюйте, нашаровуючи продукт. Кремові засоби з матовим фінішем можна наносити графічно.
  3. Скористайтеся бальзамом для губ. Якщо в макіяжі очей ви обрали натуральний відтінок, покрийте ним губи і злегка акцентуйте щоки. З кольоровими повіками можна залишити тільки бальзам або додати виразності за допомогою червоної помади.
  4. Причешіть брови і зафіксуйте макіяж пудрою або спреєм. Цього для монохрома досить, але за бажанням можна додати будь-який продукт на свій смак – хайлайтер, бронзер, туш.

Ідеї мономакіяжу

606f214ad9eb9.jpg.webp
Фото: instagram.com/nettart
606f210eea736.jpg.webp
Фото: instagram.com/iulia_david_photography
606f210ee30f9.jpg.webp
Фото: instagram.com/iulia_david_photography
606f214aebf19.jpg.webp
Фото: instagram.com/ortalelimeleh1
606f230acee50.jpg.webp
Фото: instagram.com/maccosmeticsisrael
606f214aedb2b.jpg.webp
Фото: instagram.com/ortalelimeleh1
606f214acf248.jpg.webp
Фото: instagram.com/vivis_makeup
606f214af32dc.jpg.webp
Фото: instagram.com/ortalelimeleh1

Новини

Популярні теми форуму

analytics