Close button

Загибель хлопчика в ОРДЛО: в ООН підтвердили смерть від вибуху

В Управлінні комісара ООН з прав людини підтвердили, що в Донецькій області від вибухової травми та осколкових поранень загинула 4-річна дитина, про що так звана "ДНР" повідомила 3 квітня. Представники ООН побували в селищі Олександрівське на непідконтрольній Києву території, де загинув хлопчик, повідомляє Страна.ua.

Представники ООН поспілкувалися з родичами загиблого хлопчика і спільно з представниками "ДНР" у Спільному центрі з контролю і координації режиму припинення вогню оглянули місце події.

За підсумками поїздки офіційний представник управління верховного комісара ООН з прав людини Ліз Троссел заявила, що причиною смерті стала комбінована травма від вибуху та осколкові поранення.

"Інформація, зібрана під час візиту, послужить основою для подальшого аналізу точної причини смерті хлопчика. На даному етапі ми можемо тільки підтвердити, що він помер від вибухової комбінованої травми і осколкових поранень", - сказала Троссел.

6 квітня загибель дитини зареєстрували представники спеціальної моніторингової комісії ОБСЄ. При цьому вони не вказали, в результаті чиїхось дій сталася трагедія.

Новини

Популярні теми форуму

analytics