Close button

Як виглядають найдорожчі годинники знаменитостей

Деякі люди носять дорогі годинники зовсім не для того, щоб в будь-який момент мати можливість подивитися на час, повідомляє Обозреватель.

Так, знаменитості вибирають собі аксесуари за сотні тисяч доларів, щоб продемонструвати всім свій статус.

1. Ріанна

У своєму кліпі на пісню "Take A Bow" американська поп-зірка Ріанна засвітила годинник Piaget з 18-каратного золота вартістю понад 30 тисяч доларів. Після цього співачка не раз виходила на публіку з годинником, за вартістю, як ціла квартира. Так, в 2019 році Ріанна з'явилася на показі нової колекції білизни Savage & Fenty з розкішними годинами Chopard в корпусі з білого золота і декорованими діамантами 16,15 карата.

Ріанна часто з'являється на публіці з дорогим годинником на руці

2. Амір Хан

Відомий професійний боксер Амір Хан обожнює колекціонувати дорогі годинники. Так, на день народження свого сина Мухаммеда, якому виповнився всього рік, він подарував йому годинник Rolex майже за 50 тисяч доларів. Хлопчику потрібно почекати ще років 15, щоб змогти їх носити. Для себе боксер купив дайверські годинник Richard Mille RM 032 за 140 тисяч.

Амір Хан подарував синові годинник Rolex за 30 000 фунтів стерлінгів, коли хлопчикові виповнився лише рік

3. Кріштіану Роналду

Ще одним любителем наручних годинників з дорогоцінними каменями є 36-річний футболіст Кріштіану Роналду. Він володіє годинами Franck Muller вартістю 1 мільйон 400 тисяч доларів. Цей годинник, що входить в колекцію Round, має блискучий корпус, циферблат і браслет, інкрустовані діамантами багетної огранки і справжніми рубінами.

36-річний футболіст Кріштіану Роналду носить годинник вартістю майже півтора мільйона доларів

4. Jay-Z і Бейонсе

Бейонсе купила одні з найдорожчих годинників в світі в якості весільного подарунка для свого чоловіка-репера. З чуток, на своє придбання Hublot Big Bang вона витратила 4,8 мільйона доларів. Годинники цієї марки інкрустовані не менше 1300 діамантами.

Пізніше Jay-Z також був помічений з годинником Patek Phillipe Grandmaster Chime вартістю близько 2,1 мільйона доларів і унікальними Rolex з сапфіровим корпусом Richard Mille за 2,4 мільйона.

У Jay-Z є кілька годин вартістю в кілька мільйонів доларів

5. Кейт Міддлтон

Герцогиня Кембриджська відома своїм класичним стриманим стилем - і її вибір годин це підтверджує. 39-річну Кейт рідко можна побачити без Cartier Ballon Bleu за 7 тисяч доларів. Вважається, що це подарунок від чоловіка принца Вільяма, мама якого, принцеса Діана, теж любила марку Cartier.

Кейт Міддлтон віддана годинах від Cartier

6. Деніел Крейг

Як і його екранний персонаж Джеймс Бонд, 53-річний Деніел любить розкіш у всьому. Так, Крейг в повсякденному житті носить годинник Rolex Milgauss вартістю близько 7 тисяч доларів. Також він був помічений з аксесуаром на руці Omega Seamaster 300 вартістю близько 10 тисяч і з годинником Rolex Submariner за 31 тисячу доларів.

Як і його екранний персонаж Джеймс Бонд, 53-річний Деніел любить розкішні аксесуари

7. Конор Макгрегор

Ірландський боєць змішаних єдиноборств витратив понад два мільйони на наручний годинник Jacob & Co з діамантами. 32-річний чемпіон UFC, схоже, завжди знаходить час для вибору нових аксесуарів. Так, нещодавно він виклав мільйон доларів на свій годинник Astronomia Tourbillon Baguette, які інкрустовані 422 діамантами в невидимій оправі.

Конор Макгрегор обожнює годинник з діамантами і незвичайними деталями

Новини

Популярні теми форуму

analytics