Close button

Glusco веде переговори про продаж мережі

Glusco веде переговори про продаж мережі
Фото: Glusco

Власник трейдингової компанії Proton Energy Group SA Нісан Моїсеєв веде переговори про продаж мережі АЗК Glusco. Про це в інтерв'ю «Економічній правді» розповів власник Wexler Group Петро Белз, повідомляє Enkorr.

Так, на питання журналістів, чи розглядає ще Моїсеєв можливість продажу мережі Glusco, Белз відповів: «Так, такі плани у нього є. Ведуться переговори".

При цьому, судячи з риторики топ-менеджера, сама група Wexler не зацікавлена в придбанні активу.

«Хочете, щоб мене Медведчуком забили прямо під землю? Я не розумію, що буде завтра в Україні. Звичайно, бажання і амбіції є, але треба мати розуміння політичної ситуації в нашій країні», - прокоментував він.

Белз зазначив, що зараз складно оцінити вартість мережі Glusco, проти якої порушено кримінальні справи. Також, за його словами, у компанії є кредити.

Раніше повідомлялося, що Wexler спільно з групою Unimex взяли мережу Glusco в управління на початку 2019 року. Однак, за словами нинішнього гендиректора мережі Бориса Ганджі, незабаром від цього спільного проекту відмовилися і Wexler вийшов з проекту.

Нагадаємо, 11 березня СБУ спільно з фіскальною службою блокували роботу компанії «Глуск Україна», що управляє однією з найбільших мереж автозаправних станцій, що належать Proton Energy Group SA.

Адекватні правоохоронними органами звинувачення на адресу мережі АЗС в компанії назвали абсурдними і безпідставними. Також в компанії заперечують будь-який зв'язок з політиком Віктором Медведчуком, на якого РНБО наклав санкції.

На сьогоднішній день тільки на 88 з 105 АЗК Glusco можна придбати автомобільний газ і супутні товари. Відпустка ДТ і бензинів залишається заблокованим.

Новини

Популярні теми форуму

analytics