Close button

Які знаки Зодіаку найзаздрісніші

Які знаки Зодіаку найзаздрісніші

Звичайна заздрість є досить дивною річчю. Деякі вважають, що це дика невпевненість у собі і своїх здібностях, і намагаються подолати її всіма можливими способами, правда, далеко не у всіх це виходить. Хтось думає, що заздрість - це хвороба, яка виникає нізвідки і поглинає людину, не питаючи, хоче вона цього чи ні, повідомляє Astrogika.

Люди можуть заздрити матеріальним речам, рисам характеру, рисам зовнішності, когось заздрість може зробити краще і мотивувати, когось набагато гірше, а хтось може пам'ятати маленький привід для заздрості багато-багато років. Астрологи допомогли нам розібратися у цьому питанні, провели дослідження і склали рейтинг найбільш заздрісних представників гороскопу. Хто ж на якому місці розташувався?

Обережно: Вони люблять заздрити

Телець: Представники цього знака звикли довго думати і бути обережним у будь-яких питаннях перед тим, як щось почати робити. Тому, коли навколишні стрімко обходять Тельців на віражах, то в цьому нічого дивного взагалі немає. Саме це стає для Тельців диким приводом для заздрості, яку Телець ретельно намагається приховати в собі, але це не виходить. Люди, народжені під цим знаком, думають, що їх недооцінили, а успішних людей, навпаки, переценілі. Хоча, краще, звичайно, дивитися на себе і свої недоліки.

Близнюки: Хитрі Близнюки постійно всім твердять, що не вміють заздрити і не люблять цю справу. Тут же виникає питання, кому ж, власне, Близнюки намагаються це довести? Оточуючим людям або самому собі? Представники цього знака зазвичай заздрять якимось матеріальним дрібничкам, яких немає у них, зате є у кого-небудь іншого. Через це Близнюки часто не цінують того, що у них є.

Стрілець: Люди, народжені під знаком Зодіаку Стрілець, не можуть пережити чужий успіх. Взагалі ніяк. Зате, чужий успіх викликає у Стрільця почуття заздрості, а заздрість за собою тягне потужну мотивацію, яка здатна так розігнати Стрільця, що він буде орати кілька днів без зупинки. З одного боку - заздрити не варто, це ж погано, але з іншого - з таким підходом до справи, Стрілець може отримати все, що забажає.

Рак: Представники цього знака починають заздрити всім і кожному тільки в тому випадку, якщо у них в цей життєвий період все дуже погано. Якщо ж Рак живе і насолоджується життям, то він навіть не думає про чужі успіхи. Є великий мінус в заздрості Рака: він може дочекатися слушного моменту і зробити якусь гидоту. Це не є добре.

Дивимося по ситуації

Овен: Представники даного знака, як і Стрільці, можуть гарненько мотивувати себе за допомогою заздрості, так поступово рухатися вперед і вперед. Овен вважає це за змагання, де намагається перемогти. Наприклад, ви схудли на 7 кг, то Овен скине 10 кг; ви поїхали до Туреччини у відпустку - Овен полетить до Таїланду. І так буде тривати вічно. Між Овнами і Стрільцями по відношенню до заздрості різниця в одному - Овен намагається саме перегнати суперника, навіть якщо нікому це не потрібно.

Скорпіон: Якщо говорити про матеріальні блага, то Скорпіона вони взагалі не чіпають, вони не стануть переживати, якщо їх друг купив нову класну машину, а просто візьмуть і привітають його. Скорпіон не може пережити, якщо у когось риси характеру кращі, ніж у нього. До навичок це теж стосується. Представники цього знака будуть довго переживати, якщо їх один готує борщ краще, ніж Скорпіон.

Діва: Дівам, бажано, не сидіти часто в соціальних мережах і не дивитися красиві фотки знайомих з морів, у новій квартирі або з новою машиною. Представники цього знака моментально піднімають брову і починають заганяти себе думками про те, чому ж вони так добре працюють, стараються, а жити добре дозволити собі ніяк не можуть. Просто Дівам необхідно запам'ятати, що їх карма є копіткою і сумлінною працею, який поступово накопичується, а в підсумку, принесе все, що Діва забажає.

Козеріг: Представники цього знака не позбавлені «прекрасного» почуття заздрості, але вони все одно молодці, так як Козероги можуть адекватно оцінити ситуацію, зрозуміти, чому так сталося, що хтось став краще, які чинники зіграли, і як можна все повернути на свої місця. До речі, Козероги намагаються всіма способами позбутися від цього почуття. Насправді, виходить не дуже, але головне, що проблема залишається під контролем.

Знаки, які не знають, що це за почуття

Терези: Люди, народжені під знаком Зодіаку Ваги, завжди знають, через що програють: це лінь, невміння ставити цілі і завдання, нерішучість та інше, але при цьому Терези, звичайно ж, звинувачують у цьому оточуючих людей. Представникам цього знака необхідно навчитися визнавати свої помилки і недоліки, працювати з ними і намагатися це виправити, тоді від заздрості не залишиться і сліду. До речі, часто це почуття позбавляє Терезів до прагнення рухатися вперед.

Лев: Представники знака Зодіаку Лев дуже люблять себе і все, що з ними пов'язано. Здавалося б, така самооцінка так і веде до заздрості до оточуючих, але ні, Леви не такі заздрісні, як можуть здатися збоку. Вони знають, що унікальні, знають про всі свої плюси і мінуси, тому часто не звертають уваги на успіх оточуючих людей і не заздрять йому.

Водолій: Продумані Водолії воліють прибирати непотрібні емоції, вони вибирають розсудливість і роботу з виниклою проблемою, пошуки її рішення, а не безпідставні ниття і розлад. Іноді заздрість може захлеснути Водолія, але він старанно приховає це від сторонніх очей і вміло погасить її. Максимум що може зробити Водолій у пориві заздрості - це кинути кілька саркастичних реплік і все.

Риби: Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, намагаються не витрачати свої емоції і почуття на досягнення і успіх оточуючих людей. Риби глибоко занурені в себе, у своє мислення і свідомість, тому їм не до інших. Ще Риби вміють радіти і співчувати оточуючим, тому почуття заздрості їм взагалі не властиве.

Підводячи підсумок нашого рейтингу, хочеться нагадати вам, що заздрість - це отруйне почуття, яке роз'їдає душу.

Новини

Популярні теми форуму

analytics