Close button

Розсекречено новий дизайн iPad mini 6 і iPad Pro

Розсекречено новий дизайн iPad mini 6 і iPad Pro
Фото: Reuters

Оприлюднено знімки макетів планшетів iPad mini 6 і iPad Pro в «новому» дизайні, повідомляє УНИАН.

Знімки опублікував відомий інсайдер Сонні Діксон в Twitter.

Як пише видання, такі макети зазвичай створюються виробниками для оцінки дизайну незадовго до випуску фінальної версії пристрою. Як завжди, є ймовірність, що фінальний дизайн iPad mini 6 і нових iPad Pro може відрізнятися від макетів, але в цілому те, що можна побачити на цих фото, узгоджується з попередніми витоками.

Якщо судити за цими фото iPad mini 6 в цілому збереже дизайн iPad mini 5 з широкими за нинішніми мірками рамками і кнопкою Home. За словами інсайдера, пристрій виглядає «трохи товщі», що суперечить доповіді аналітика Мін-Чі Куо. Той раніше заявив, що iPad mini 6 отримає дисплей розміром від 8,5 до 9 дюймів з тонкими рамками.

xz80igmj3m_big.jpg

На одному фото з iPad mini 6 показані два планшета iPad Pro в знайомому дизайні з квадратним блоком основної камери в лівому верхньому кутку задньої панелі. Якщо судити візуально, діагоналі екранів не змінилися, але камера в 12,9-дюймової моделі iPad Pro виступає більше в порівнянні з 11-дюймовим iPad Pro.

1617956361-3870.png?0.25840158197939145

Очікується, що нові iPad Pro отримають новий процесор A14X, який можна порівняти за можливостями з M1, що використовується в новітніх MacBook Air. У той же час 12,9-дюймовий iPad Pro може отримати екран Mini LED - зараз панелі такого типу використовуються в новітніх телевізорах. Це еволюційний розвиток вже добре знайомої технології LED - за рахунок більшого числа світлодіодів меншого розміру забезпечується більш висока контрастність в порівнянні з нинішніми моделями телевізорів, обмежених парою сотнею зон затемнення.

Коли чекати новинку

У звіті Bloomberg говорилося, що нові iPad Pro вийдуть в квітні, але незабаром джерела Nikkei Asia повідомили, що Apple відклала виробництво деяких MacBook і iPad на півроку через брак компонентів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics