Close button

На вихідних на Україну чекає казкова весняна погода

На вихідних на Україну чекає казкова весняна погода

На вихідних в Україну прийде практично еталонна весняна погода. Вдень раптові холоди змінить потепління аж до +16, а несильні опади - якщо вони будуть - зачеплять тільки незначний "шматочок" території на південному сході й у Криму.

Прогноз на 10 квітня

У суботу на заході й у центрі країни протягом дня повітря прогріється до +11...+13 градусів (до +15 на Волині та Закарпатті), до ночі можливе похолодання до -1...+1, хоча в західних областях температура буде утримуватися в межах позитивної. У північних, південних (в тому числі й Криму) і східних регіонах у світлий час термометри покажуть 10-13 градусів тепла, а в темний - близько +1...+3.

По всій країні обіцяють суху погоду - ясну або трохи похмуру. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Дороги будуть безпечними - "зелений" рівень по всій Україні.

У гірських районах Закарпаття прогнозується значний рівень небезпеки лавиноутворення. На Івано-Франківщині та Львівщині ризики оцінили як помірні.

У Києві сухо, легка хмарність. Вдень температура підвищиться до 11-13 з "плюсом", вночі коливатиметься в межах -1...+1. Швидкість вітру - 2-4 м/с.

VrwjyWQC4WBV3A.jpg Очікувана карта опадів на 14:00 в суботу, 10 квітня. Фото: скріншот.

Прогноз на 11 квітня

У неділю в Західній, Центральній, Північній і Південній Україні (за винятком Криму) продовжиться потепління: вдень стовпчики термометрів підскочать до +13...+15 (до +16 в Київській області), а вночі опустяться до 3-5 тепла. На півострові температура знизиться: +9...+11 протягом дня і +3...+5 вночі. На сході та південному сході країни очікується 10-12 вище нуля у світлий час і 3-5 також з "плюсом" у темний.

Жителі більшості регіонів проведуть цей день під ясним або злегка затягнутим хмарами небом. Тільки в Криму, Запорізькій і Донецькій областях прогнозують легкий дощ впродовж дня. Вітер вночі південно-східний, вдень південно-східний, 5-10 м/с.

У Києві має бути ясно, без будь-яких опадів. Днем столичне повітря прогріється до +14...+16°C, а вночі охолоне до 2-4 вище нуля. Швидкість вітру - 2-3 м/с.

n2YELRzIeWYja2.jpg Очікувана карта опадів на 14:00 в неділю, 11 квітня. Фото: скріншот.

Новини

Популярні теми форуму

analytics