Close button

Яким знакам Зодіаку загрожує небезпека у квітні

Яким знакам Зодіаку загрожує небезпека у квітні

Гороскоп на квітень 2021 підкаже, кому із знаків Зодіаку потрібно бути дуже обережними у квітні через ризик травмування, аварії, а також ймовірного погіршення самопочуття, повідомляє РБК-Україна.

Прогнозом на квітень з нами поділилася відомий астролог Аріна Артурівна. Експерт рекомендує читати гороскоп по своєму Асценденту (висхідному знаку).

Овен

Астролог радить Овнам виключити небезпечні розваги і будь-який ризик - вірогідні травми і ДТП. При цьому експерт попереджає, що можуть бути труднощі і конфлікти зі старшими і начальством, боротьба за популярність, успіх і соціальний стан.

Близнюки

Близнюкам у квітні потрібно бути акуратними з фінансовими інвестиціями та маніпуляціями - вірогідні матеріальні збитки. Крім цього можливі втрати в результаті пограбувань, хвороб, ДТП або інших несподіваних неприємних ситуацій.

Діва

Астролог радить Дівам у цьому місяці особливо уважно поставитися до свого здоров'я та здоров'я дітей, так як можуть бути хвороби і травми через ризикові види спорту, змагання, спортивні ігри.

Козеріг

Аріна Артурівна радить Козерогам поберегти себе у квітні, так як погане самопочуття може піднести неприємні сюрпризи, дадуть про себе знати хронічні хвороби. При цьому середина весни буде хорошим часом для зачаття і планування сім'ї.

Крім того астролог попередила, що аварійність і погане самопочуття можливі в такі дати: 12, 20, 23, 26-30 квітня.

Новини

Популярні теми форуму

analytics