Close button

Суд заарештував яхту Медведчука

Суд заарештував яхту Медведчука

Херсонський міський суд заарештував яхту українського народного депутата Віктора Медведчука. Вона заарештована за порушення порядку в'їзду і виїзду з окупованого Криму. Про це заявили джерела в прокуратурі, повідомляє РБК-Украина.

За даними джерел, арешт накладено на яхту "РОМАНС 1". Її екіпаж після окупації півострова в жовтні 2017 року здійснив незаконний захід у закритий порт "Ялта".

Водночас за даними прокуратури АР Крим та міста Севастополя, на сьогодні в кримінальній справі про порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію накладені арешти на 51 судно-порушник.

Нагадаємо, раніше журналісти Bihus.Info писали, що санкції проти Медведчука не торкнулися його розкішної яхти Royal Romance, вартість якої оцінюється у 200 млн доларів.

Санкції проти Медведчука ввели в лютому 2021 року, на його майно й активи в Україні накладено арешт. Обмеження ввели за постачання нафтопродуктів на окупованому Донбасі, ще одним рішенням доручено повернути в державну власність так звану "трубу Медведчука" - ділянка нафтопродуктопроводу "Самара - Західний напрямок".

Новини

Популярні теми форуму

analytics