Close button

Глава "ДНР" відреагував на візит Зеленського на Донбас

Глава "ДНР" відреагував на візит Зеленського на Донбас
Фото: Офіс президента

Глава так званої "Донецької національної республіки" Денис Пушилін відреагував на візит Володимира Зеленського на Донбас. Він вважає, що президент України приїхав в зону загострення військових дій, щоб морально підтримати військових.

Про це Пушилін заявив в інтерв'ю виданню "Известия".

Глава "ДНР" вважає, що такі поїздки президента на Донбас не мають нічого спільного з врегулюванням військового конфлікту.

"Я дуже сильно сумніваюся, що Зеленський буде розповідати своїм військовим про цінності миру, про недопущення розв'язання бойових дій, про можливі жертви і про те, що за цим стоїть - що це ціла катастрофа для сімей загиблих, будь-то військовослужбовці або цивільні особи. Мені здається, що він навряд чи буде рухатися в цьому ключі, скоріше - робити войовничі заяви", - заявив Пушилін.

Відзначимо, що Володимир Зеленський проводить на Донбасі вже другий день. Він відвідав місця загострення військових дій, відправився на передову, де останнім часом загострилися ворожі снайперські обстріли. В ході поїздки також були вручені нагороди українським захисникам.

Новини

Популярні теми форуму

analytics