Close button

Найвигідніші тарифні плани з безлімітним інтернетом

Найвигідніші тарифні плани з безлімітним інтернетом

Останні кілька років використання мобільного трафіку зросло і причиною цього стало введення 4G в Україні та його стрімке поширення. З питанням використання трафіку все цілком зрозуміло, а як за тарифними ГБ? До недавнього з цим були деякі проблеми, оскільки мобільні оператори пропонували не дуже багато ГБ, а як відомо, все що менше 4 ГБ, закінчується дуже швидко. Рішенням цієї проблеми стало введення тарифних планів з безлімітним інтернетом, повідомляє ITsider.

Зараз же, будуть названі найвигідніші в Україні тарифні плани з безлімітним мобільним інтернетом. Якщо ви запланували перейти на такий, то добірка нижче вам допоможе з вибором.

Vodafone "SuperNet Unlim"

Один з популярних в Україні мобільних операторів пропонує тариф з безлімітним інтернетом за 230 грн в місяць. Цей тарифний план пропонує безлімітний інтернет, безлімітні дзвінки в мережі Vodafone, 200 хв на інші українські номери, 30 хв на дзвінки за кордон (або додаткових 100 хв для дзвінків на інші українські номери).

Скажімо так, сам тарифний план непоганий, але він напевно буде гіршим в нашому рейтингу. Перш за все це те, що "SuperNet Unlim" не пропонує ніяких додаткових послуг, які входили в тариф. Також найбільшим недоліком цього тарифного плану є те, що ви не зможете безкоштовно роздавати інтернет інших пристроїв і доведеться платити 10 грн за 1 день. Трохи дивна політика компанії щодо цього.

Якщо у вашому регіоні якісне 4G покриття, то з цим тарифом варто ознайомитися на сайті Vodafone.

Київстар "Smart +"

Цей тарифний план буде доступний для вас за 225 грн в місяць, що дуже багато, незважаючи на економічну ситуацію в країні. Як би там не було, тариф "Smart +" пропонує безлімітний інтернет, безлімітні дзвінки в мережі Київстар, 180 хв на дзвінки на інші мобільні (міські номери та дзвінки в Чехію, Німеччину, Польщу, Італію та Росію), 180 смс на всі українські номера. Крім цього, даний тариф пропонує ще й безкоштовний домашній інтернет, SIM для планшета і багато іншого.

Скажімо так, якщо цікавить цей тарифний план, то крім безлімітного інтернету буде включати в себе ще й інші додаткові послуги, то він вам може підійти.

Також варто відзначити, що зараз цей тарифний план можна підключити за акційною ціною, а саме за 100 грн в місяць. Детальніше про тариф можете ознайомитися на сайті Київстар.

Lifecell "Інтернет без кордонів"

У нашому рейтингу Lifecell пропонує вигідний тарифний план з безлімітним мобільним інтернетом. Такий тарифний план обійдеться вам в 70 грн на місяць, що виглядає дуже навіть привабливо на фоні 230 і 225 грн в міс. Цей тарифний план включає в себе безлімітний інтернет, безлімітні дзвінки в мережі Lifecell, 250 хв на інші номери українських операторів. Крім цього, ви отримуєте додатково 50 ГБ хмарного сховища і відсутність будь-яких обмежень на роздачу мобільного інтернету. В даному випадку, Lifecell пропонує найнеобхідніше і без зайвих послуг за 70 грн на місяць. Детальніше про тарифний план читайте на сайті Lifecell.

Підсумок

При виборі кращого безлімітного тарифного плану, слід врахувати покриття від конкретного мобільного оператора. Наприклад, якщо у вашому регіоні погане 4G від Lifecell, то немає сенсу в їх безлімітному інтернеті. Те ж стосується і інших операторів, вибирайте тільки того, який пропонує кращу якість зв'язку у вашій місцевості.

Новини

Популярні теми форуму

analytics