Close button

Кличко, ти де? Українському боксеру "відірвали" голову і подали на підносі

Кличко, ти де? Українському боксеру "відірвали" голову і подали на підносі

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Шеннон Бріггс повернувся і знову націлив стріли на Володимира Кличка. 49-річний американський боксер знову в знущальною формі кинув виклик легендарному українському бійцю, повідомляє Сегодня.

На своїй сторінці в Instagram невгамовний Бріггс опублікував фото, на якому він постав в образі офіціанта з підносом, на якому лежить голова Володимира.

60704b9e70b9f.jpg
"Ви телефонували? Кличко, ти де? Я чув, ти тренувався з Холіфілдом. Він тебе ховає і тримає в безпеці. Майк Тайсон не хоче битися, тому залиш їх у спокої, але мені, яловичина, таке тільки подобається. Кожен раз, коли я проїжджаю повз вас, хлопці, ставте засуви на дверях. Холіфілд, я бачив, як ти втік і зачинився. Вам доведеться застати мене зненацька", – заявив Бріггс під публікацією

Свій останній поєдинок на профі-рингу Шеннон Бріггс провів у травні 2016 року. У 2010 році Бріггс зустрічався на рингу з Віталієм Кличком і програв одноголосним рішенням суддів. Потім американець довгий час переслідував Володимира Кличка, вимагаючи бою.

Новини

Популярні теми форуму

analytics